Voorbewerken

Jouw kunststof op maat? Laat het door ons voorbewerken!

Ontdek onze handige Zaag op Maat-module

Bij Vink Kunststoffen begrijpen we dat geen project hetzelfde is. Daarom bieden we onze klanten de mogelijkheid om kunststofplaten op maat te laten zagen met behulp van onze innovatieve Zaag op Maat-module. Hier lees je hoe jij deze module kunt gebruiken en wat je kunt verwachten.


Hoe de Zaag op Maat-module werkt

  • Je herkent artikelen die geschikt zijn voor op maat zagen aan het zaag-icoon achter het artikel. Klik hierop om de module te openen.
  • Vul de gewenste formaten en aantallen in, en de module berekent direct de prijs voor je.

Hoe wordt de prijs berekend?

Onze Zaag op Maat-module houdt rekening met ons zaagoptimalisatie schema, eventuele kortingen en de geldende prijzen. Zo krijg je altijd de beste prijs voor jouw maatwerk opdracht.

Kunnen reststukken worden meegeleverd?

Dit is afhankelijk van de plaatinstellingen. Sommige platen vereisen dat je de hele plaat afneemt, terwijl andere in de door jou ingevoerde formaten kunnen worden geleverd. 

Vakmanschap en kwaliteit

Met vijf zaagmachines en twee knipmachines hebben we een enorme zaag- en knipcapaciteit. Hierdoor is de levertijd voor op maat verwerkte platen bijna altijd gelijk aan de levertijd voor standaard leveringen. Onze machines zijn de beste in de markt en worden bediend door ervaren professionals, wat garant staat voor de beste kwaliteit bewerkingen. Bij Vink Kunststoffen zijn we toegewijd aan het leveren van topprestaties in maatwerk voor onze klanten.

Duurzaamheid centraal

Bij Vink Kunststoffen zetten we ons in voor duurzaamheid, ook met het zagen. Onze Zaag op Maat-module berekent de platen zo efficiënt mogelijk, zodat er minimaal restmateriaal overblijft. Het restmateriaal dat wel overblijft wordt gerecycled in ons ReVink programma. Op deze manier gaan we op verantwoorde wijze met onze grondstoffen om en willen we verspilling zoveel mogelijk tegengaan. 


Onze Zaag op Maat-module maakt het bestellen van op maat gezaagde platen eenvoudig en efficiënt. Profiteer van onze expertise en ontdek de voordelen van onze Zaag op Maat-module voor jouw project. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. De video hieronder laat zien hoe de Zaag op Maat-module werkt.

Met vijf zaagmachines en twee knipmachines hebben wij een enorme zaag-  en knipcapaciteit. De levertijd voor op maat verwerkte platen en folie is daarmee bijna altijd gelijk aan de levertijd voor standaard leveringen. Je kunt zelfs tot 17.00 uur (vrijdags tot 15.30 uur) op maat gezaagd bestellen zonder dat de volgende werkdag afleveren in gevaar komt.

Onze machines zijn de beste in de markt en worden bediend door mensen met jarenlange ervaring op het gebied van kunststof bewerken. We garanderen daarom ook de beste kwaliteit aan bewerkingen. 

Cut to size module webshop

In onze webshop is het mogelijk om via een calculatieprogramma direct jouw op maat gezaagde platen te bestellen. Het slimme programma berekent direct uit welke plaat jouw aanvraag gezaagd kan worden zodat er zo min mogelijk restmateriaal overblijft. Zo zijn we nog duurzaam bezig ook!

Cut to size module webshopCut to size module webshop