POM

POM staf Banner

POM volstaf, ook wel Polyacetaal volstaf genoemd, komt voor in een standaard-, food grade en zelfsmerende food grade uitvoering. De diameter range loopt van 6 t/m 350 mm, waarbinnen de lengtes 1000, 2000 en 3000 mm voorkomen. POM staven hebben de kleur blauw, naturel of zwart.
POM C staf

POM C staf

POM (Polyacetaal) is een sterke, harde en bovenal vormvaste kunststof met een zeer lage wrijvingsweerstand. POM is slag- en stootvast, zeer maatvast en heeft goede chemische eigenschappen. POM is bovendien goed mechanisch te bewerken en steriliseerbaar. De geringe vochtopname en de uitstekende mechanische eigenschappen garanderen producten die zuiver aan de maat blijven. POM-C is de standaard POM uitvoering.
Laat alle 155 producten zien Toon slechts 3 producten
POM C staf foodgrade

POM C staf foodgrade

POM (Polyacetaal) is een sterke, harde en bovenal vormvaste kunststof met een zeer lage wrijvingsweerstand. POM is slag- en stootvast, zeer maatvast en heeft goede chemische eigenschappen. POM is bovendien goed mechanisch te bewerken en steriliseerbaar. De geringe vochtopname en de uitstekende mechanische eigenschappen garanderen producten die zuiver aan de maat blijven. Deze foodgrade variant kan onder voorwaarden geleverd worden met een certificaat FG-10/2011.
Laat alle 76 producten zien Toon slechts 3 producten
POM-LX staf

POM-LX staf

POM-LX is een speciale, zelfsmerende POM (Polyacetaal) variant. POM-LX heeft verhoogde glijeigenschappen, is volledig zelfsmerend en vertoont geen 'stick slip' effect. Het uiterst maatvaste POM-LX is het geschikte materiaal voor lagers, tandwielen, tandheugels en precisie onderdelen in de machinebouw en de voedingsmiddelenindustrie.
Laat alle 27 producten zien Toon slechts 3 producten

Meer artikelen aan het laden...

Diktetolerantie POM staven

Houd bij de bestelling van POM staf rekening met een eventuele fabriekstolerantie op lengte en diameter. Neem voor de exacte tolerantie op een artikel contact op.