In verband met onze jaarljkse telling van de voorraad wordt (gezaagd) plaatmateriaal dinsdag geleverd. Overige materialen kunnen maandag geleverd worden.

PE

Ons assortiment PE (oftewel HDPE/Polyethyleen) buizen bestaat uit Agru en GF uitvoeringen. Deze hoogwaardige buizen zijn te verkrijgen in buitendiameters variërend van 10 t/m 1400 mm, gecombineerd met verschillende diktes. De standaard lengtes bedragen 5000 en 6000 mm en de drukklassen liggen tussen SDR7,4 en SDR41.
PE polyethyleen buis

PE polyethyleen buis

PE kenmerkt zich door een hoge taaiheid, een zeer goede chemische bestendigheid en een inzetbaarheid van -40 tot +60°C. Verdere kenmerken van PE zijn: goede slijtvastheid, zeer goede elektrische isolatie en hoge trillingsdemping. Buizen, gemaakt van PE100 en PE100-RC, zijn zwart. De toevoeging van speciale carbonblacks zorgt voor stabiliteit tegen licht en weersinvloeden.
Laat alle 224 producten zien Toon slechts 3 producten

Meer artikelen aan het laden...

Diktetolerantie PE, HDPE, Polyethyleen buizen

Houd bij de bestelling van PE buis rekening met een eventuele fabriekstolerantie op lengte, wanddikte en binnen- en buitendiameter. Neem voor de exacte tolerantie op een artikel contact op.