Honingraat

Honingraat platen bestaan uit een kunststof middenlaag met holle ruimtes, waarop onder en boven speciale buitenlagen zijn gelamineerd. Afhankelijk van het plaattype bestaat de kern uit een hoedjes-, noppen- of honingraatstructuur. Ook de buitenlagen zijn bij elk plaattype anders: glad, licht gestructureerd, antislip, isolerend, ondergrond nivellerend, etc. Onze honingraat platen zijn met name gevraagd voor toepassingen waarbij de combinatie van constructieve sterkte en laag gewicht gevraagd is.
PP Conpearl

PP Conpearl

De Conpearl sandwichplaat bestaat uit een thermogevormde ‘hoedjesstructuur’ kern van PP, waarop aan beide zijden een gladde grijze PP toplaag is gelamineerd. Conpearl platen zijn licht en sterk en worden onder meer ingezet bij bedrijfswagen interieurbouw en stallenbouw. Andere toepassingsvoorbeelden zijn: machine-omkastingen, transportverpakkingen, flightcases en koffers.
PP Vikucore BW

PP Vikucore BW

De Vikucore BW heeft een honingraat kern met glasvezelversterkte PP toplagen. De plaat is door de honingraat extreem licht, terwijl de glasvezelversterkte PP toplaag zorgt voor de stijfheid. Verder zijn deze platen niet gevoelig voor vocht en zijn de kopse kanten af te werken met een kantenband.
Laat alle 10 producten zien Toon slechts 3 producten
PP Vikucore E

PP Vikucore E

De Vikucore E plaat bestaat uit twee met geweven PP draad versterkte platen die zijn afgewerkt met een Polyester (PET) top coating. De met de platen versmolten kern bestaat uit een PP honingraatstructuur met aan beide zijden een speciale textiellaag die de hechting versterkt. Vikucore E platen zijn licht en sterk en worden onder meer gebruikt voor bedrijfswagen interieurs, machine-omkastingen en transportverpakkingen.
PP Vikufloor

PP Vikufloor

De Vikufloor Classic plaat bestaat uit een thermogevormde ‘hoedjesstructuur’ kern van PP, waarop aan beide zijden een gladde PP toplaag is gelamineerd. De bovenzijde van de Vikufloor Classic plaat is afgewerkt met een fraai antislip 'textielweefsel' oppervlak. Vikufloor Smart platen hebben aan de bovenzijde een TPO-toplaag. Vikufloor platen zijn licht en sterk en worden onder meer gebruikt voor bedrijfswagen interieurs, containers en cargosystemen.
2 producten
PP Vikuwall

PP Vikuwall

De Vikuwall plaat bestaat uit een PP (Polypropeen) noppenstructuur, die aan beide zijden met een licht gestructureerde kunststoflaag is gelamineerd. Het plaatmateriaal is licht, sterk, 100% recyclebaar, levensmiddelengeschikt en akoestisch en thermisch isolerend. Vikuwall platen worden onder meer gebruikt voor machine-omkastingen, transportverpakkingen en standbouw.
2 producten
Lengte (mm) 3250
Breedte (mm) 1900
Dikte (mm) 4.3
Kleur Grijs
Oppervlakte Eenz nerf
om de prijs en voorraad te zien
Lengte (mm) 3250
Breedte (mm) 1900
Dikte (mm) 4.8
Kleur Grijs
Oppervlakte Tweezijdig nerf
om de prijs en voorraad te zien
PP Vikulite

PP Vikulite

Vikulite is een lichte, meerwandige PP (Polypropeen) plaat die uitstekend digitaal bedrukbaar en zeefdrukbaar is. Dit maakt Vikulite plaat geschikt voor 'catchy' verpakkingen. Wij levert Vikulite in twee varianten. Vikulite EZ is éénzijdig bedrukbaar; Vikulite DZ is tweezijdig te bedrukken en heeft een licht gesatineerd oppervlak. Beide uitvoeringen zijn tweezijdig Corona behandeld, scheurvast, vocht-, olie- en chemicaliënbestendig en volledig recyclebaar.
6 producten
Lengte (mm) 3050
Breedte (mm) 2050
Dikte (mm) 2.6
Kleur Wit
Oppervlakte DZ corona uv stab
om de prijs en voorraad te zien
Lengte (mm) 3050
Breedte (mm) 2050
Dikte (mm) 2.7
Kleur Wit
Oppervlakte EZ corona uv stab
om de prijs en voorraad te zien
Laat alle 6 producten zien Toon slechts 3 producten
PP Vikucore Deck

PP Vikucore Deck

De Vikucore Deck plaat heeft een innovatieve honingraat kern en met glasvezelversterkte PP toplagen. De plaat is door deze kern extreem licht, terwijl de glasvezelversterkte PP toplaag zorgt voor de stijfheid. De plaat is vochtbestending en optioneel zijn de kopse kanten af te werken met kantenband.
Laat alle 5 producten zien Toon slechts 3 producten

Meer artikelen aan het laden...