Masq Wall en Floor

100% watervaste wand- en vloerbekleding

Monster aanvragen

Masq is een nieuwe 100% waterproof wandbekleding die is vervaardigd uit een combinatie van PVC en krijt op basis van de gepatenteerde RCB-technologie. Met behulp van een unieke tand en groefverbinding, is dit materiaal perfect geschikt voor het bekleden van wanden en vloeren in zowel nieuwbouw als renovatie. Het kan direct over bestaand tegelwerk worden aangebracht door middel van verlijming zonder dat enig sloopwerk noodzakelijk is. Tevens kan het materiaal met nietjes of nagels worden vastgezet op een lattenstructuur of andere houten ondergrond. Bekijk hier de Masq montagehandleiding.


Masq panelen in de webshop

Folie Masq folie
Leidingsystemen Masq leidingsystemen
Staven Masq staven

Masq Wall

De collectie bestaat uit drie formaten: tegels, panelen en XL panelen. De grote XL Panelen (afmeting 2600x900x5mm) maken dat grote oppervlakken met slechts enkele panelen eenvoudig kunnen worden voorzien van een compleet nieuwe look. Zo kan tot vier keer sneller worden gewerkt dan met traditioneel tegelwerk. Zowel profielen als de lijm kunnen worden meegeleverd, zodat direct gestart kan worden met installatie.

Uit voorraad zijn 9 verschillende decors leverbaar. Projectmatig behoren ook tegels (afmeting 650x375x5mm) tot de mogelijkheden.


Nieuw: Masq Floor

We heben ons Masq assortiment uitgebreid met Masq floor, vloertegels! Na het succes van onze Masq panelen en tegels voor wanden, brengen we nu dezelfde kwaliteit en stijl naar de vloer. Dit betekent dat je nu de unieke kans hebt om perfecte wand-vloercombinaties te creëren met overeenstemmende designs. Op aanvraag zijn 5 designs leverbaar


Unieke kenmerken Masq

 • Kunststof/krijt combinatie waardoor het niet gevoelig voor water is

 • Slechts 5mm dik, hierdoor relatief weinig ruimteverlies

 • Geen onderconstructie of balken nodig, direct op tegel verlijmbaar

 • Zeer eenvoudig aan te brengen middels een kliksysteem

 • Zeer flexibel materiaal

 • 2600 mm hoog en 900 mm breed, waardoor het snel op grote oppervlakken aan te brengen is

Bewerkingsmogelijkheden Masq

 • Boren
 • Zagen
 • Frezen
 • Snijden
 • Breken
 • Buigen
 • Lijmen

Masq in je badkamer

Masq is de ideale keuze voor badkamerrenovaties dankzij zijn innovatieve RCB-technologie. Deze geavanceerde technologie, in combinatie met PVC-materialen, garandeert dat je badkamervloer geen last heeft van uitzetting of krimp, zelfs niet onder invloed van vochtige omstandigheden. Hierdoor blijft je badkamer vlekkeloos en duurzaam, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over ongewenste vervormingen. Kortom, met Masq haal je niet alleen stijl en elegantie in huis, maar ook de zekerheid van een badkamervloer die langdurig meegaat.

Naast de badkamer kan Masq ook worden ingezet voor keukens en wc 's. 


Eenvoudige installatie Masq

Er kan naadloos, of met een micro-voeg worden gewerkt van paneel tot paneel. Doordat het decor daarnaast op het paneel wordt gesmolten, is tevens het risico op delaminatie uitgesloten. De PU-toplaag van het paneel maakt verder dat het materiaal weinig onderhoud nodig heeft en eenvoudig te reinigen is.

De eerder genoemde tand en groefverbinding zorgt voor een kliksysteem die eenvoudig gelijmd op de muur kan worden aangebracht. De platen kunnen met een handzaag, cirkelzaag of eventueel stanleymes op maat gezaagd worden.

Dit alles maken Masq panelen tot een innovatief, duurzaam en tijdbesparend alternatief voor traditioneel tegelwerk. 


Bekijk Masq panelen in de webshop


Bekijk bijbehorende lijmen en profielen in de webshop