Strokengordijnen

Zacht PVC Strokengordijnen

Monster aanvragen

Ieder jaar tijdens de herfst- en winterperiode veroorzaken tocht en kou overlast bij medewerkers in bedrijfshallen en andere werkruimtes. Naast deze overlast wordt door de tocht ook vaak onnodig warmte verspeeld, wat slecht is voor het milieu en tot hogere energierekeningen leidt. De ongemakken van tocht en de hoge energierekeningen zijn echter te voorkomen door Zacht PVC strokengordijnen in te zetten. Ook bij de isolatie van koelhuizen voor groenten en fruit en vriescellen voor vleeswaren, waar frequent intern transport plaatsvindt, spelen onze strokengordijnen een zeer belangrijke rol. Op deze pagina kan je alle informatie vinden; hoe je eenvoudig een compleet pakket strokengordijnen kunt aanvragen, bestellen en zelf kunt installeren.

Zacht PVC Strokengordijnen Zacht PVC Strokengordijnen

Mocht je toch nog aanvullend advies nodig hebben dan staat er een team van kunststof specialisten voor je klaar. Deze Vink medewerkers kunnen deskundig toelichten wat voor jou de beste oplossing is. Vul het formulier op deze pagina in of start een chatgesprek en we helpen je graag verder!


Zacht PVC Strokengordijnen magazijn Zacht PVC Strokengordijnen magazijn

Waarom strokengordijnen inzetten?

Strokengordijnen bieden dé isolatie oplossing voor bedrijfsdeuren en magazijndoorgangen die intensief worden gebruikt. Warmteverlies en tocht worden tot een minimum beperkt dankzij de soepele heldere kunststof lamellen die na elke passage vanzelf weer sluiten. 

Strokengordijnen verdienen zich daarom snel weer terug. Daarnaast bieden zacht PVC strokengordijnen veiligheid omdat ze doorzichtig zijn en zorgen ze voor een stevige geluidsreductie.

Indien gewenst kunnen er rode signaalstroken opgehangen worden op de plekken waar voetgangers de doorgang mogen passeren.


Een compleet systeem en eenvoudig zelf te installeren

Wij leveren de kunststof stroken op maat. Inclusief speciale vuurverzinkte beugels, ophangbuis en alle andere toebehoren en een duidelijke montagehandleiding. Monteren van de strokendeuren gaat snel met behulp van een boormachine, een meetlat en een steeksleutel.

Zacht PVC Strokengordijnen soorten Zacht PVC Strokengordijnen soorten

Bereken jouw eigen strokengordijnen maatpakket!

Door het invoeren van drietal parameters kunnen wij snel een aanbieding maken, afgestemd op jouw specifieke situatie. Klik op de button om naar onze speciale strokengordijnen site te gaan. 


De kenmerken en toepassingen van Zacht PVC stroken- gordijnen op een rij:

Unieke kenmerken

 • Warmte en koude isolerend
 • Bescherming tegen tocht
 • Stof- en insectenwerend
 • Geluidsisolerend en veilig
 • Levering op maat

Toepassingen

 • Magazijnen 
 • opslagruimtes
 • Productiehallen
 • Koelhuizen
 • Vriesruimtes

Neem contact op voor meer informatie 


Zacht PVC Strokengordijnen bestellen Zacht PVC Strokengordijnen bestellen

Zacht PVC Strokengordijnen

Zacht PVC strokengordijnen zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Iedere kleur staat voor een eigen toepassingsgebied. De stroken zijn leverbaar in verschillende breedtes en kunnen op de juiste lengte worden afgesneden en van bevestigingsgaten worden voorzien.

Welke kleur kiezen?

 • Donkerblauw = bedrijfshallen
 • Lichtblauw = vriesruimtes
 • Rood = signaalstroken
 • Grijs = afscherming
Zacht PVC Strokengordijnen pakket Zacht PVC Strokengordijnen pakket

Alle onderdelen voor een compleet pakket

Zacht PVC strokengordijnen zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Iedere kleur staat voor een eigen toepassingsgebied. De stroken zijn leverbaar in verschillende breedtes en kunnen op de juiste lengte worden afgesneden en van bevestigingsgaten worden voorzien.

Hoogwaardige kwaliteit

De onderdelen voor het Zacht PVC ophangsysteem zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal. Dit staat voor een grote veiligheid en langdurig gebruik.