PE

PE (oftewel HDPE/Polyethyleen) volstaf is te onderscheiden in de PE100 en PE-HD kwaliteit. Beide kwaliteiten komen voor in de kleuren naturel en zwart. PE volstaf is beschikbaar in de diameters 10 t/m 500 mm, met een lengtemaat van 1000 of 2000 mm.
PE 100 staf

PE 100 staf

PE100 (Polyethyleen) neemt geen vocht op, is zelfs vochtafstotend en kan gebruikt worden bij temperaturen van -40°C tot +80°C. PE100 staf is resistent tegen zonlicht (UV-straling) en andere weersinvloeden en kan derhalve permanent buitenshuis worden toegepast. Het materiaal heeft een A-polair oppervlak en is derhalve niet te verlijmen.
Laat alle 34 producten zien Toon slechts 3 producten
PE-HD staf

PE-HD staf

Polyethyleen (PE) heeft een goede chemische bestendigheid en een lage wrijvingscoëfficiënt. PE is taai en slagvast, vochtafstotend en volledig levensmiddelengeschikt. PE is prima te lassen, verspanend te bewerken, te snijden en warm te buigen. Het materiaal heeft een A-polair oppervlak en is derhalve niet te verlijmen. PE kan toegepast worden bij temperaturen van -40°C tot +80°C.
Laat alle 35 producten zien Toon slechts 3 producten

Meer artikelen aan het laden...

Diktetolerantie polyethyleen staven

Houd bij de bestelling van HDPE polyethyleen staf rekening met een eventuele fabriekstolerantie op lengte en diameter. Neem voor de exacte tolerantie op een artikel contact op.