POM

Banner gerecycled ReVink Versie 1 2023

De technische benaming van POM plaat is Polyacetaal plaat. Opvallende eigenschappen van POM platen zijn de sterkte, hardheid, vormvastheid en de zeer lage wrijvingsweerstand. POM kunststof platen zijn ook leverbaar in een Foodgrade variant en worden breed ingezet in de machinebouw.
POM-C Foodgrade plaat

POM-C Foodgrade plaat

POM (Polyacetaal) is een sterke, harde en bovenal vormvaste kunststof met een zeer lage wrijvingsweerstand. POM is slag- en stootvast, zeer maatvast en heeft goede chemische eigenschappen. POM is bovendien goed mechanisch te bewerken en steriliseerbaar. De geringe vochtopname en de uitstekende mechanische eigenschappen garanderen producten die zuiver aan de maat blijven. Deze foodgrade variant kan onder voorwaarden geleverd worden met een certificaat FG-10/2011.
Laat alle 23 producten zien Toon slechts 3 producten
Sterra ReVink POM C plaat

Sterra ReVink POM C plaat

Sterra ReVink POM-C is een polyacetaal kwaliteit die volledig is geproduceerd uit gerecycled materiaal. Deze 100% gerecyclede POM-C kent, net als zijn ‘virgin’ tegenhanger, een lage vochtopname en dezelfde bewerkingsmogelijkheden. Hierdoor is dit materiaal breed inzetbaar in de industrie, waaronder de machinebouw. Dit materiaal kent een aanzienlijk lagere CO2-footprint in vergelijking met vergelijkbare materialen die niet zijn afgeleid van gerecyclede kunststoffen.
5 producten
Lengte (mm) 3000
Breedte (mm) 610
Dikte (mm) 16
Kleur Zwart
Programma ReVink
om de prijs en voorraad te zien
Lengte (mm) 3000
Breedte (mm) 610
Dikte (mm) 20
Kleur Zwart
Programma ReVink
om de prijs en voorraad te zien
Lengte (mm) 3000
Breedte (mm) 610
Dikte (mm) 25
Kleur Zwart
Programma ReVink
om de prijs en voorraad te zien
Laat alle 5 producten zien Toon slechts 3 producten
POM-C plaat

POM-C plaat

Polyacetaal is slijt- en maatvast. Geschikt om precisie onderdelen te maken.
Laat alle 79 producten zien Toon slechts 3 producten
POM-LX plaat

POM-LX plaat

POM-LX is een speciale, zelfsmerende POM variant. POM-LX heeft verhoogde glijeigenschappen, is volledig zelfsmerend en vertoont geen 'stick slip' effect. Het uiterst maatvaste POM-LX is het geschikte materiaal voor lagers, tandwielen, tandheugels en precisie onderdelen in de machinebouw en de voedingsmiddelenindustrie.
Laat alle 12 producten zien Toon slechts 3 producten

Meer artikelen aan het laden...

Diktetolerantie POM plaat

Houd bij de bestelling van POM plaat rekening met de tolerantie op dikte en afmeting. Neem voor de exacte tolerantie op een artikel contact op.