POM

POM plaat Banner

De technische benaming van POM plaat is Polyacetaal plaat. Opvallende eigenschappen van POM platen zijn de sterkte, hardheid, vormvastheid en de zeer lage wrijvingsweerstand. POM kunststof platen zijn ook leverbaar in een Foodgrade variant en worden breed ingezet in de machinebouw.
POM-C Foodgrade plaat

POM-C Foodgrade plaat

POM (Polyacetaal) is een sterke, harde en bovenal vormvaste kunststof met een zeer lage wrijvingsweerstand. POM is slag- en stootvast, zeer maatvast en heeft goede chemische eigenschappen. POM is bovendien goed mechanisch te bewerken en steriliseerbaar. De geringe vochtopname en de uitstekende mechanische eigenschappen garanderen producten die zuiver aan de maat blijven. Deze foodgrade variant kan onder voorwaarden geleverd worden met een certificaat FG-10/2011.
Laat alle 22 producten zien Toon slechts 3 producten
POM-C plaat

POM-C plaat

Polyacetaal is slijt- en maatvast. Geschikt om precisie onderdelen te maken.
Laat alle 78 producten zien Toon slechts 3 producten
POM-LX plaat

POM-LX plaat

POM-LX is een speciale, zelfsmerende POM variant. POM-LX heeft verhoogde glijeigenschappen, is volledig zelfsmerend en vertoont geen 'stick slip' effect. Het uiterst maatvaste POM-LX is het geschikte materiaal voor lagers, tandwielen, tandheugels en precisie onderdelen in de machinebouw en de voedingsmiddelenindustrie.
Laat alle 9 producten zien Toon slechts 3 producten

Meer artikelen aan het laden...

Diktetolerantie POM plaat

Houd bij de bestelling van POM plaat rekening met de tolerantie op dikte en afmeting. Neem voor de exacte tolerantie op een artikel contact op.