Bezoek onze stand M108 op de Aqua Nederland

Tijdens de Aqua Nederland 2024 in de Evenementenhal Gorinchem, die gehouden wordt van 19 t/m 21 maart a.s. presenteren wij op onze stand M108 de laatste ontwikkelingen op het gebied van leidingsystemen ten behoeve van de watertechnologie en waterbehandeling. Hieronder een overzicht van de noviteiten die je op onze stand kunt verwachten.

 • ReVink recyclingsprogramma
 • Munsch MAX Extruder
 • Leister PENWELD lasföhn
 • Hürner HWT 160 CS spiegellasmachine
 • Bestelgemak via een gebruiksvriendelijke webshop
Aqua Nederland 2024Aqua Nederland 2024

Word je eigen grondstof leverancier en verminder de CO2 uitstoot

Door een aantal internationale ontwikkelingen is de beschikbaarheid van kunststoffen de afgelopen jaren steeds meer onder druk komen te staan. Het is niet meer vanzelfsprekend dat de stroom van grondstoffen onbeperkt beschikbaar is. Vanwege deze grenzen in de beschikbaarheid van grondstoffen en het actuele klimaat probleem wordt het steeds belangrijker om naast de oorspronkelijke grondstoffen alternatieven te vinden. Het recyclen van kunststoffen kan hier een belangrijke bijdrage in leveren.

Door deel te nemen aan het ReVink recycling programma wordt het kunststof afval dat jouw bedrijf produceert weer omgezet in nieuwe hoogwaardige kunststoffen. Hiermee ben je in feite je eigen kunststoffen leverancier. Naast de beschikbaarheid van kunststoffen is natuurlijk ook het klimaat een belangrijk aspect. Door recycle kunststoffen in te zetten in het productieproces draag je bij aan een aanzienlijk lagere CO2 uitstoot.


Wat kun je verwachten op de Aqua 2024?

Het thema van de Aqua 2024 is ‘De toekomst van watermanagement’. Eigenlijk is er maar één waterketen in Nederland die steeds meer één geheel vormt. Een keten die gelukkig steeds meer samenwerkt om de uitdagingen op het gebied van circulariteit, klimaatadaptatie en veilig water aan te gaan. Aqua Nederland is dé nationale vakbeurs waar alle informatie te verkrijgen is over afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water & rioolbeheer. Enkele highligts van de Aqua 2024 zijn:

 • Watermarktplaats met meer dan 250 exposanten
 • Voldoende gelegenheid om te netwerken
 • Diverse kennisprogramma’s met thema’s zoals proceswater, drinkwater, rioolbeheer en klimaatadaptieve oplossingen
 • Innovatiestraat met de nieuwste (afval)watertechnologieproducten
 • Start-up en innovatie paviljoen
 • Vacature Plaza waar de meest actuele vacatures uit de watersector gepresenteerd worden
 • En nog veel meer...

Deze op de toekomst gerichte beurs is dus zeer de moeite waard voor iedereen die te maken heeft met watertechnologie en waterbehandeling.


Meer dan 25.000 kunststof artikelen snel en gemakkelijk beschikbaar

Webshop

Via onze gebruiksvriendelijke webshop heb je toegang tot meer dan 25.000 kunststof producten. De producten in onze shop zijn voorzien van productinformatie en beeldmateriaal, zodat je weet wat je bestelt. Hiernaast kan je ook gebruikmaken van de handige zoekfunctie om nóg sneller te navigeren. Ook kan je gemakkelijk favorietenlijsten aanmaken in My Account.

Heb je nog geen account? Vraag dan via onderstaande button een account aan. (alleen voor bedrijven).

EDI

Naast onze webshop bieden wij klanten ook Electronic Data Interchange (EDI) aan. Hiermee kan je bestellen vanuit jouw eigen Enterprise Resource Planning (ERP)-systeem. Zo beschik je over het complete artikelbestand van Vink en ben je altijd up-to-date. Je maakt de bestelling in jouw eigen informatiesysteem (oa. Accountview, Exact, Gatewise) en na controle kan je het op elk gewenst moment naar ons doorsturen. Heb je vragen? Neem contact met ons op.

Persoonlijk contact

Naast onze webshop en EDI mogelijkheden kun je natuurlijk ook gewoon bestellen via jouw eigen vaste contactpersoon. Ons team van ervaren kunststof specialisten vertellen je graag alles over de mogelijkheden van kunststof halffabrikaten en verwerken snel en adequaat de orders om jouw kunststof behoefte binnen 24 uur bij jou afgeleverd te krijgen.

Wil jij ook gebruik maken van onze persoonlijke bestelservice? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers!


Maak kennis met ons assortiment lasapparatuur

Munsch MAX Extruder

Munsch heeft haar Extruder programma uitgebreid met een compleet nieuwe Max serie. 
De Max machines zijn leverbaar vanaf 1,3 kg uitstoot per uur t/m 6,5 kg/h.

Op de Aqua NL presenteren wij de Munsch MAX-18. Met deze digitaal gestuurde extruder kun je moeiteloos materiaal tot 15 of zelfs 20 mm dik lassen. Een 360° draaibare lasschoen en een traploos verstelbare handgreep, gecombineerd met talrijke greepmogelijkheden, maken ook lassen in smalle ruimtes mogelijk. Geïntegreerde krachtige LED's zorgen voor een goede verlichting van het werkgebied. Wanneer het apparaat niet wordt gebruikt, gaat het in de stand-bymodus, waardoor het geluidsniveau aanzienlijk wordt verminderd. Hiermee bespaar je tot 50% energie. Zodra het apparaat volledig is afgekoeld, schakelt de ventilator zelfs volledig uit.

Leister PENWELD lasföhn

De PenWeld is de nieuwe lasföhn van Leister. Een opvallend ringvormig design zorgt ervoor dat de föhn makkelijk te hanteren is. De geïntegreerde LED’s geven de lasser goed zicht op de laszone.

De combinatie van een roterende slangverbinding, een lichtgewicht slang, en een gladde oppervlaktestructuur zorgt voor minimale weerstand, wat de slang soepel laat meebewegen tijdens het lassen. 

De PenWeld is verkrijgbaar in 1000 of 1500W uitvoering en kan ideaal worden gecombineerd met de Leister Airstream luchtpomp.

Hürner HWT 160 CS spiegellasmachine

Hürner heeft, na de succesvolle introductie van de HWT400 CS, het leveringsprogramma uitgebreid met de HWT160 CS met een lasbereik van d25 t/m d160mm. De HWT160 CS is een servo gestuurde spiegellasmachine en volledig geschikt voor het protocolleren van de uitgevoerde lassen.

Doordat de machine een omsteltijd van minder dan 2 seconden kan bereiken, is deze naast PE en PP ook uitermate geschikt voor het lassen van PVC buis en fittingen. De mogelijkheid om segmenten te lassen maken deze machine een complete werkplaatsmachine.