Vacature stagiairs

Doe jouw stage of afstudeeropdracht bij Vink Kunststoffen.

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek? Bij Vink Kunststoffen vind je stage vacatures in diverse studierichtingen. Graag zien we jouw sollicitatie voor een stage tegemoet!

Kom stage lopen bij Vink!
  • Wij bieden stage- en afstudeermogelijkheden op diverse niveaus (MBO en HBO) en in diverse studierichtingen;
  • In het kader van reïntegratietrajecten of loopbaanwijzigingen bieden wij stagemogelijkheden evenals maatschappelijke stages;
  • Wij zijn een erkend leerbedrijf in de richtingen Logistiek, Commercie en Marketing, Financieel, Techniek (Wtb);
  • Diverse medewerkers zijn gecertificeerd als Praktijkopleider;
  • We zijn een Lidbedrijf van Metaal Impuls;
  • We onderhouden jarenlange samenwerkingen met diverse scholen, ROC’s en Hogescholen in de regio evenals met de Bedrijfstakschool Anton Tijdink;
  • We bieden stages aan voor studenten van het Symbion: een school voor praktijkonderwijs.
  • Wij hebben het gehele jaar door gemiddeld 30 stageplaatsen bezet.

We bieden stages aan voor studenten van het 

Wat ga je doen tijdens je stage?

Je bent onderdeel van het team en werkt aan echte opdrachten. Bij ons staan ontwikkeling, vrijheid, zelfstandigheid centraal! Tijdens je stage krijg je uiteraard een stagebegeleider die je ondersteuning biedt tijdens de gehele periode. 

Wie ben jij?

Je bent een MBO of HBO student boordevol ideeën. Je spreekt vloeiend Nederlands, bent een echte aanpakker, staat stevig in je schoenen, zelfstandig en hebt uiteraard een flinke dosis humor!

Wie zijn wij?

Allereerst staan wij bij onze stagiaires bekend als een prettig stage- en afstudeerbedrijf! We zijn dan ook een erkend leerbedrijf en investeren in de toekomst van studenten. En dit kan allemaal bij de marktleider in kunststof halffabricaten! Wij zijn namelijk dé dienstverlener met passie voor kunststoffen en focus op persoonlijke samenwerking met 65 jaar ervaring. Met het breedste voorraadprogramma in kunststof platen, folie, blokken, buizen en fittingen en alle mogelijke toepassingen van kunststof halffabricaten, zijn wij uitgegroeid tot de belangrijkste voorraadhouder en distributeur van Nederland én van de Europese markt. Inmiddels hebben wij meer dan 32 vestigingen en zo’n 1600 medewerkers in Europa, gebaseerd op onze succesvolle Nederlandse formule. 

Wat bieden wij?

Vink Kunststoffen biedt een uitdagende stage in een dynamische organisatie waarin veel ruimte is voor eigen initiatief, persoonlijke ontwikkeling en vrijheid. Wij vinden het belangrijk dat onze studenten zich blijven ontwikkelen en daar horen diverse trainingen en begeleidingsmomenten bij. Wij hebben een samenwerkingsverband met de innovatiehub Achterhoek-Liemers, hierdoor krijg jij als HBO’er vanuit de hubmanager extra begeleiding op het proces. Deze stage staat bovendien goed op je CV!

Bekijk ook enkele verhalen van stagiaires.

En nu....Solliciteren!

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Vacature stagiairs | Vink KunststoffenVacature stagiairs | Vink Kunststoffen

Bekijk de actuele vacatures