PVDF

Vanwege de hoge mechanische sterkte, de hoge abrasieve weerstand en een lage wrijvingscoëfficiënt worden PVDF kunststof platen veel toegepast als machineonderdelen. Deze machineonderdelen worden vaak weer gebruikt voor machines in de voedingsmiddelenindustrie.
PVDF plaat XT

PVDF plaat XT

PVDF (Polyvinylideenfluoride) heeft goede mechanische eigenschappen, zowel bij trek, druk, buiging als wringing. Het heeft een zeer hoge slijtvastheid en is bestand tegen veroudering. De chemische bestendigheid van PVDF is hoog en ook de elektrische eigenschappen van PVDF zijn gunstig. PVDF kan lange termijn onbelast gebruikt worden tot +140°C. Deze foodgrade variant is onder voorwaarden verkrijgbaar met een certificaat FG-10/2011.
Laat alle 12 producten zien Toon slechts 3 producten
PVDF plaat geperst

PVDF plaat geperst

Geperste PVDF (Polyvinylideenfluoride) platen zijn vrij van extrusiespanning. PVDF heeft goede mechanische eigenschappen, zowel bij trek, druk, buiging als wringing. Het heeft een zeer hoge slijtvastheid en is bestand tegen veroudering. De chemische bestendigheid van PVDF is hoog en ook de elektrische eigenschappen van PVDF zijn gunstig. PVDF kan lange termijn onbelast gebruikt worden tot +140°C.
Laat alle 7 producten zien Toon slechts 3 producten

Meer artikelen aan het laden...

Diktetolerantie PVDF plaat

Houd bij de bestelling van PVDF plaat rekening met de tolerantie op dikte en afmeting. Neem voor de exacte tolerantie op een artikel contact op.