Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom ons bedrijf en in de kunststofbranche.

Prijsverlagingen maar instabiliteit markt houdt aan

Er is helaas iets fout gegaan met de verzending van onze nieuwsbrief, waardoor de aanhef niet correct was. Onze excuses voor het ongemak. Er is een nieuwe nieuwsbrief verstuurd aan de juiste persoon. 

27 september 2022

Bezoek onze stand op de precisiebeurs 16 en 17 november 2022

Op 16 en 17 november staan wij op de precisiebeurs en presenteren wij een aantal innovatie technische kunststoffen die (deels) gerecycled zijn. Je bent van harte welkom op onze stand 257 in hal 1.

23 september 2022

FESPA bijeenkomst "Duurzaamheid" bij Vink

Dinsdag 20 september 2022 zijn we bij Vink Kunststoffen gastheer geweest voor een FESPA kennis-bijeenkomst die in het teken stond van Duurzaamheid. Ongeveer 30 FESPA leden hebben aan de bijeenkomst deelgenomen. 

21 september 2022

Zet je project in de schijnwerpers

Iedere maand kiezen we een winnaar uit de inzendingen van die maand en belonen deze met een cadeaubon ter waarde van 250 euro. Naast de kans op het winnen van deze prijs komt je bedrijf en project sowieso in de schijnwerpers te staan.

20 september 2022

Ontwikkelingen rondom beschikbaarheid en prijzen

Na de maanden van prijsverhogingen en onzekere beschikbaarheid lijken we in een nieuwe fase te belanden. Terwijl de prijzen voor praktisch alle kunststoffen zich op een zeer hoog niveau bevinden, zien wij ook tendensen die op een normalisering lijken te duiden. 

15 juli 2022