Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Bezoek onze stand M108 op de Aqua Nederland

Tijdens de Aqua Nederland 2024 in de Evenementenhal Gorinchem, die gehouden wordt van 19 t/m 21 maart a.s. presenteren wij op onze stand M108 de laatste ontwikkelingen op het gebied van leidingsystemen ten behoeve van de watertechnologie en waterbehandeling.

21 februari 2024

Geef kunststof de tijd: acclimatiseer voor optimaal resultaat!

Bij het verwerken van kunststoffen speelt temperatuur een cruciale rol, vooral onder invloed van koude en vochtige weersomstandigheden. Geef je kunststoffen de kans om te acclimatiseren voordat je aan de slag gaat.

16 januari 2024

Uitbreiding Masq assortiment met Masq Floor

We heben ons Masq assortiment uitgebreid met Masq Floor, vloertegels!  We brengen nu dezelfde kwaliteit en stijl naar de vloer, dit betekent dat je nu de unieke kans hebt om perfecte wand-vloercombinaties te creëren met overeenstemmende designs.

15 januari 2024

Nieuw in ons assortiment: GF IR leidingsystemen

Het betrouwbare PVC-U materiaal kan nu worden verbonden met een infraroodlasverbinding: IR PVC-U. Het IR PVC-U programma vormt een innovatieve doorbraak voor zowel de chemische procesindustrie als waterbehandeling.

15 januari 2024

Gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen

In december zullen we opnieuw aangepaste openingstijden hanteren vanwege de naderende feestdagen en andere gebeurtenissen. Bekijk het overzicht van deze wijzigingen.  

6 december 2023

Prijsontwikkeling halffabricaten blijft onzeker na dalingen

De prijzen van een aantal kunststoffen zijn het afgelopen half jaar weer gedaald. Dit is voornamelijk veroorzaakt door een wereldwijd verbeterd aanbod van grondstoffen en additieven. 

3 oktober 2023

Bezoek onze stand 478 op de Precisiebeurs

Tijdens de Precisiebeurs 2023 in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch presenteren wij ons uitgebreide assortiment  virgin en (deels) gerecyclede Technische Kunststoffen voor de hightech industrie.

27 september 2023

Laat je inspireren tijdens de LED dag op 5 oktober 2023

Tijdens de LED dag zul je geïnspireerd worden door de leveranciers van ons LED pakket: Lucoled, GE Current, Inventronics, Fibr8 en Leddex.

15 september 2023

De kracht van kunststof wrijfgordingen

Ben je op zoek naar een duurzame en betrouwbare oplossing voor het beschermen van jouw constructies? Maak dan kennis met de voordelen van onze gerecyclede kunststof wrijfgordingen.

15 augustus 2023

Nieuw: Sterra ReVink POM-C en HMPE1000

We hebben onze voorraadprogramma gerecyclede kunststoffen verder uitgebreid met twee nieuwe materialen, namelijk POM-C en HMPE1000.

5 juli 2023

Garantieperiode voor Lexan™ Thermoclear™

De garantieperiode voor heldere en opale Lexan™ Thermoclear™ 2UV platen is nu uitgebreid  van 10 naar 20 jaar!

5 juni 2023

Zes nieuwe Nylon specials in de spotlight!

Sinds kort hebben we zes nieuwe nylon (PA) specials in ons aanbod, die afkomstig zijn van onze leverancier Mitsubishi Chemicals Group. Ook benieuwd naar deze specials?

10 mei 2023

De +GF+ Roadshow Automation komt naar ons toe!

Samen met onze partner Georg Fischer ( +GF+) organiseren wij een training over procesautomatisering. Vergroot je kennis over procesautomatisering met de +GF+ Roadshow.

12 april 2023

Nieuwe kleuren Vibond toegevoegd aan ons voorraadprogramma

Ons voorraadprogramma Vibond aluminium composiet plaat is uitgebreid met een 3-tal nieuwe uitvoeringen: Brushed Koper, Brushed Brons en Betonlook. 

4 april 2023

Nieuw in ons voorraadprogramma: FM Approved leidingsystemen

Het complete Agru FM 1613 Approved PE 100-RC Leidingprogramma voor ondergronde bluswatertransport bij calamiteiten is vanaf nu verkrijgbaar via onze webshop.

4 april 2023

Nieuw in ons voorraadprogramma: MASQ

Met veel trots mogen wij aankondigen dat we MASQ hebben toegevoegd aan ons voorraadprogramma. Deze makkelijk monteerbare en 100% waterproof panelen zijn te verkrijgen in 2 varianten en 9 kleuren. Net zo enthousiast geworden als wij zijn?

6 maart 2023

Nieuw in ons voorraadprogramma: Katz Display Board Outdoor

Naast het bestaande assortiment van Katz Display Board hebben we nu ook een variant die tot maximaal 12 weken buiten toegepast kan worden, namelijk: Katz Display Board Outdoor.

6 maart 2023

Bezoek onze stand M106 op de Aqua Nederland

Van 21 tot 23 maart a.s. vindt in de evenementenhal te Gorinchem de Aqua Nederland 2023 plaats. Deze vakbeurs voor de gehele waterketen is een must voor iedereen die werkzaam is op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water- & rioolbeheer

15 februari 2023

Bezoek onze stand F110 op de Sign & Print Expo

Van 14 tot 16 maart a.s. vindt in de evenementenhal te Gorinchem de Sign & Print Expo 2023 plaats en je bent dan van harte welkom op onze stand. We hopen je te ontmoeten op onze stand om je bij te praten over de laatste trends op het gebied van duurzame reclamedragers.

15 februari 2023

Nieuw in ons voorraadprogramma: Rockpanel

Onlangs hebben we Rockpanel als nieuw product aan ons voorraadprogramma toegevoegd. Rockpanel is een weersbestendige gevelbekleding met diverse voordelen. Wil je weten welke dit zijn?

23 januari 2023

Algemene prijsaanpassing vanaf 1 februari

De afgelopen maanden kunnen best bijzonder genoemd worden. Elk bedrijf is geconfronteerd met prijsstijgingen die veel hoger liggen dan we sinds lange tijd gewend zijn.

20 januari 2023

Bezoek onze stand 2.404 op de InfraTech beurs 

Van 17 tot 20 januari staan wij op de InfraTech beurs in de Ahoy-Rotterdam. Wij zullen ons presenteren met een innovatieve stand waar je alles te weten kunt komen op het gebied van lassen van kunststof leidingsystemen.

8 december 2022

Aanpassing bijdragen in vrachtkosten en Franco levering

Gezien een aantal recente ontwikkelingen zullen wij, anders dan in voorgaande jaren, per 1 december 2022 op een aantal activiteiten m.b.t. orderafhandeling de tarieven en Franco bedragen gaan aanpassen. 

23 november 2022

Achterhoekse Talententuin

Ben je op zoek naar een startersfunctie, stage of afstudeeropdracht? Bezoek dan vrijdag 25 november onze stand op de Achterhoekse Talententuin.

26 oktober 2022

Bezoek onze stand op de precisiebeurs 16 en 17 november 2022

Op 16 en 17 november staan wij op de precisiebeurs en presenteren wij een aantal innovatie technische kunststoffen die (deels) gerecycled zijn. Je bent van harte welkom op onze stand 257 in hal 1.

23 september 2022

FESPA bijeenkomst "Duurzaamheid" bij Vink

Dinsdag 20 september 2022 zijn we bij Vink Kunststoffen gastheer geweest voor een FESPA kennis-bijeenkomst die in het teken stond van Duurzaamheid. Ongeveer 30 FESPA leden hebben aan de bijeenkomst deelgenomen. 

21 september 2022