Gerecycled

Recyclingprogramma ReVink

Gerecyclede kunststof platen bestaan uit een bepaalde hoeveelheid recyclaat. Dit recyclaat wordt gemaakt uit restmateriaal dat voortkomt uit productieprocessen. Door gebruik te maken van gerecycled kunststof materiaal vermindert u uw ecologische impact, omdat er minder kostbare grondstoffen gewonnen hoeven te worden. Daarnaast kunt u middels ons ReVink recycling programma uw ecologische impact en afvalkosten verminderen door uw restmaterialen opnieuw in te zetten bij de productie van nieuwe kunststof producten.

Vink gaat voor duurzaam met gerecycelde kunststoffen

Vink gaat voor duurzaam Vink gaat voor duurzaam, zowel in de relatie met afnemers als in het materiaalaanbod, waarmee we u de mogelijkheid bieden om te kiezen voor een gerecyclede optie. Kunststoffen zijn onmisbaar in de huidige samenleving. Kunststoffen zijn veelal duurzaam in hun gebruik; ze zijn efficiënt, licht van gewicht en hebben vaak een lange levensduur.  Naast een rijk gevariëerd programma traditionele kunststoffen, bieden wij ook diverse reclamedragers aan die deels uit gerecycled materiaal bestaan. Daarnaast kunt u kiezen voor producten die gehéél uit gerecycled materiaal bestaan: onze circulaire kunststoffen.

Flyer met gerecycelde kunststoffen assortiment

Speciaal voor ons assortiment met gerecycelde kunststoffen hebben we ook een flyer ontworpen met alle duurzame reclamedragers. Deze kunt u gemakkelijk downloaden, waarna u vervolgens kennis kunt maken met deze kunststoffen.