Blog | Vink Kunststoffen

 1. Interview SignPro

  We staan met een prachtig interview over onze visie en dienstverlening in het toonaangevende blad SignPro. Klik op de "Lees meer" button om het hele artikel als PDF te bekijken.

  Lees meer »
 2. Vink in de kunststofketen

  Variopool zwembaden van Simona platen voor het WK Zwemmen in Boedapest

  Lees meer »
 3. Artikel "Kunststof tandwielen" in AT Aandrijftechniek

  In de afgelopen editie van het Vakblad Aandrijftechniek, wordt collega Ronnie Boesten geïnterviewd voor het artikel "Kunststof tandwielen winnen terrein".

  Lees meer »
 4. Kunststof kennis delen

  Kunststof kennis delen is een van onze speerpunten. Bekijk wat ons kenniscentrum voor u kan betekenen.

  Lees meer »
 5. Your Idea, Our Solution

  Uw behoefte aan reclamekunststoffen, onze service en dienstverlening! Bekijk onze nieuwe video over ons logistieke proces. 

  Lees meer »
 6. Lauramid in de voedingsmiddelenindustrie

  Wij kennen in Nederland een grote markt op het gebied van voedingsmiddelenproductie. We laten aan de hand van enkele voorbeelden zien hoe Lauramid hier een oplossing kan bieden.

  Lees meer »
 7. Vink in de nieuwe editie van "Gevelbouw"

  Gevelbouw is een onafhankelijk vakblad en belicht de gevelbouw in al zijn facetten. Het blad verschijnt 6 keer per jaar en in deze uitgave een interview met Raymond Ditters over Gevelit.

  Lees meer »
 8. Nu ook PEEK en POM 3D printen door middel van FDM

  Vink Kunststoffen brengt drie partijen bijeen met bijzondere oplossing voor spare parts machinebouw.

  Lees meer »
 9. Nieuwe richtlijn voor het electrolassen van PE leidingsystemen (NTA 8828)

  Vanaf 28 januari 2016 is er een nieuwe NTA (Nederlandse Technische Afspraak) van kracht voor het electrolassen van PE. In deze blogpost meer informatie over wat deze NTA 8828 precies inhoudt en waarom deze belangrijk is. Bij het electrolassen van kunststof leidingsystemen worden buis en fitting door middel van weerstandsdraden opgewarmd en gelast. De weerstandsdraden zijn in een lasfitting ingegoten. De energievoorziening gebeurt via een lastransformator, waardoor buis en fitting plastisch worden en samensmelten. Na afkoeling is het proces voltooid.

  Lees meer »
 10. Kunststof uitgelicht: Lauramid (PA12)

  Handtmann Logo

  Komende maanden willen we graag aan de hand van een aantal specials één van onze meest bijzondere kunststoffen uitlichten: Lauramid. Deze kunststof is uniek dankzij productie, zijn eigenschappen en toepassingen. In de komende specials gaan we dieper in op de prachtige eigenschappen van Lauramid, aan de hand van toepassing uit de markt. We trappen af met een algemene uitleg van het materiaal en een voorbeeld in de machinebouwsector.

  Lees meer »