Speciaal ontwikkeld voor prominente profielsystemen zoals HILTI en UNISTRUT

Eenvoudig en Effectief: Buisklemmen voor snelle aanpassing en maximale betrouwbaarheid 

In de wereld van installatietechniek zijn compatibiliteit en veelzijdigheid sleutelwoorden die het verschil kunnen maken bij de keuze van materialen en onderdelen. Dit is waar onze nieuwe serie buisklemmen uitblinkt, specifiek ontworpen om volledige compatibiliteit te bieden met prominente profielsystemen zoals HILTI en UNISTRUT. Deze innovatie zorgt voor een ongekende flexibiliteit en efficiëntie.

Onze beugels zijn beschikbaar in twee verschillende series, elk ontworpen om te voldoen aan een breed scala van toepassingen en behoeften in de bouw- en installatiesector.

Code 348 Serie (20 t/m 50mm)

Deze reeks kenmerkt zich door de toevoeging van een ingenieus aangespoten vulblokje, waarmee de beugels eenvoudig op de gewenste hoogte kunnen worden afgesteld. Dit is met name handig bij centrische verlopen. Het maakt de Code 348 serie een ideale keuze voor projecten waar snelle aanpassing en betrouwbaarheid vereist zijn.

Code 049 Serie (63 t/m 225 mm)

Voor de grotere toepassingen biedt de Code 049 serie een oplossing die varieert van 63 tot maar liefst 225 mm. Deze serie komt zowel met als zonder extra montagebeugel, wat flexibiliteit geeft om de beugel aan te passen aan specifieke eisen van het project. Of het nu gaat om zware belastingen of complexe montages, de Code 049 serie biedt een robuuste en veelzijdige oplossing.