Onze missie, visie en strategie

Wat ooit begon als eenmanszaak, is nu met 350 medewerkers en meer dan 65 jaar ervaring uitgegroeid tot de belangrijkste voorraadhouder en distributeur op kunststofhalffabricaten in Nederland. 

Bij Vink Kunststoffen kijken we verder vooruit, werken we alleen doordacht en onderbouwd en vinden we het belangrijk dat we nuchter, snel en bereikbaar blijven.

Dankzij ons uitgebreide voorraadprogramma van kunststof platen, folie, staven, profielen en leidingsystemen zijn de mogelijkheden enorm groot. Wij leveren kunststofhalffabricaten in diverse kunststofsoorten aan vrijwel alle industriële sectoren. Denk aan markten voor de productie van signs en displays, machinebouw, chemische industrie, apparatenbouw, waterbehandeling en de bouwsector. 


Missie

Als marktleider vinden we het belangrijk om steeds meer waarde te bieden. Voor onze mensen, voor onze klanten en voor de wereld om ons heen. 

1. Voor onze mensen: door het creëren van een open, nuchtere familiecultuur met korte lijnen en door mensen vrijheid te geven met mogelijkheden om zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. 

2. Voor onze klanten: door altijd te leveren, mee te denken, onze kennis te delen, pro-actief advies te geven, en goed aan te sluiten op klantprocessen.

3. Voor de wereld om ons heen: door na te denken over de impact van onze producten en diensten, en te blijven werken aan duurzame oplossingen richting een circulaire economie. 

Denkt mee. Gaat verder.

We zetten altijd een stap extra voor onze klanten.

Experts altijd direct bereikbaar en de leveringen snel en betrouwbaar, voor groot en klein.
We staan altijd klaar om mee te denken, onze expertise te delen en advies te verstrekken.

We zijn er elke dag voor je.

Denkt mee. Gaat verder.

Vooruitkijken en doorontwikkelen.

Vooroplopen in de beweging naar duurzamere kunststoffen.
Omdat onze klanten en overheden er nu al om vragen, en omdat het straks voor iedereen relevant wordt.

Onze rol als marktleider serieus nemen en verder vooruitkijken.

Visie

We ontwikkelen ons van een traditionele voorraadhouder tot een innovatieve kennispartner, die een positieve impact heeft op de maatschappij.

Onze visie is helder: we streven ernaar om onze horizon verder te verbreden, en nog meer waarde toe te voegen als leverancier van kunststofhalffabricaten en vooruitstrevende kennispartner. We dragen de verantwoordelijkheid om voortdurend te blijven werken aan het vormgeven van circulaire processen, en zetten ons in voor een visie om samenwerking in de gehele keten te realiseren.

Strategie

Elke klant is voor ons belangrijk. De individuele behoeften van onze klanten staan centraal en daarom kiezen wij voor de persoonlijke aanpak. Dat doen wij met enthousiaste en betrokken medewerkers, ondersteund door betrouwbare leveranciers. Wij willen de beste zijn op het gebied van werkgeverschap, kennisdeling, innovatie, logistieke dienstverlening en communicatie.


Vink personeelVink personeel

Bekijk onze bedrijfsfilm

Onderdeel van de Plastic Family