Onze missie, visie en strategie

Met 250 medewerkers de belangrijkste voorraadhouder en distributeur op kunststofgebied in de Nederlandse markt.

Méér dan 65 jaar ervaring over het toepassen van kunststof halffabricaten en het breedste voorraadprogramma in kunststof platen, folie, staven, profielen en leidingsystemen van Europa. We leveren kunststof halffabricaten in tal van kunststofsoorten aan vrijwel alle industriële sectoren met duidelijke accenten op de markten voor de productie van signs en displays, de machinebouw, de chemische industrie, de apparatenbouw, de waterbehandeling en de bouwsector.

Onze missie

Passie, gemak en persoonlijke samenwerking!

Onze visie

Wij willen op een duurzame basis marktleider zijn in het distribueren van kunststof halffabricaten en het leveren van aanverwante diensten, zodat we meerwaarde creëren voor onze klanten.

Onze strategie

Elke klant is voor ons belangrijk. Zijn of haar individuele behoeften staan centraal en daarom kiezen wij voor de persoonlijke aanpak. Dat doen wij met enthousiaste en kundige collega’s, ondersteund door betrouwbare leveranciers. Wij willen de beste zijn op het gebied van werkgeverschap, kennisdeling, innovatie, kwaliteit, logistieke dienstverlening en communicatie.

Henk Abma - Algemeen directeur Vink Kunststoffen Henk Abma - Algemeen directeur Vink Kunststoffen
Henk Abma - Algemeen directeur Vink Kunststoffen

Vink personeel Vink personeel

Bekijk onze bedrijfsfilm

Onderdeel van de Plastic Family