Vikucore Deck

Alternatief voor traditionele houten platen

Monster aanvragen

Wat zijn de eigenschappen van Vikucore Deck?

De Vikucore Deck plaat is een van onze nieuwste artikelen als alternatief voor de traditionele houten plaat (zoals Multiplex). Deze plaat heeft een honingraat kern met een glasvezelversterkte PP toplaag. De honingraat kern houdt deze plaat, in vergelijking met traditionele materialen zoals hout, extreem licht, terwijl de glasvezelversterkte PP toplaag zorgt voor een goede stijfheid. Dit maakt deze plaat uitermate geschikt voor traditionele bouwtoepassingen. Verder is de plaat niet gevoelig voor vocht.

Vikucore Deck

Standaard is de Vikucore Deck plaat afgewerkt met een antislip toplaag. Op aanvraag kan hier van worden afgeweken en kan de toplaag glad worden afgewerkt. De plaat is uit voorraad verkrijgbaar in diverse diktes, variërend van 9,5 tot en met 30 mm. Afwijkende diktes en maatvoering zijn op aanvraag te bestellen.

Wat zijn de eigenschappen van Vikucore Deck?

Vikucore Deck is op maat te zagen door middel van een diamantzaagblad. Ook het bewerken met een watersnijmachine behoort tot de mogelijkheden. De kopse kanten zijn eventueel af te werken met een kantenband en de toplaag kan eventueel, met de juiste lijmsoort, worden verlijmd. Vanzelfsprekend is ook het werken met inserts, waarmee de plaat te schroeven wordt, mogelijk.