Reparatie en onderhoud lasapparatuur

Maak gebruik van de onderhoud- en reparatieservice van lasmachines.

Wat houdt de reparatieservice in?

Wij bieden de mogelijkheid om lasapparatuur/toebehoren voor reparatie aan te bieden.

Dankzij onze goede contacten met fabrikanten, regelen wij het gehele proces van ophalen tot aflevering. Onze fabrikanten gebruiken richtlijnen NEN3140 of DGUV V3 voor reparaties en onderhoud. De kwaliteit van de reparaties worden op deze manier gewaarborgd. Er zullen nauwkeurige inspecties, metingen en controles worden uitgevoerd, aan de hand van deze norm.

Reparatie en onderhoud lasapparatuur | Vink KunststoffenReparatie en onderhoud lasapparatuur | Vink Kunststoffen

Waar vindt de reparatieservice plaats?

Reparaties aan Ditzler lasmachines worden uitgevoerd bij Vink Kunststoffen. Alle andere merken worden naar de betreffende fabrikant gestuurd. Hierbij is te denken aan de volgende merken:

  • AGRU
  • Bänninger
  • Hürner
  • Leister
  • Munsch
  • Riexinger

De machines worden nagekeken door de specialisten van de betreffende fabrikant. Zij beschikken over de juiste kennis en ervaring.


Hoe ziet het reparatieproces er uit?

Wanneer jouw machine niet meer werkt zoals hoort, of als je constateert dat jouw machine toe is aan onderhoud, vul dan het hiervoor bedoelde reparatieformulier in. Gelieve deze zo compleet mogelijk in te vullen. Geef duidelijk aan of je de machine zelf verstuurt of dat deze op het aangegeven adres moet worden afgehaald. Bij binnenkomst van jouw machine zullen wij zorgdragen voor het reparatie proces.

De lasmachine wordt nagekeken bij de hiervoor geselecteerde fabrikant, waarna een kostenoverzicht volgt. Hierin zullen werkzaamheden, onderdelen en kosten worden benoemd. Bij het geven van akkoord zal de reparatie worden uitgevoerd en het retour proces worden opgestart. Vrachtkosten verschillen per fabrikant, deze zit verrekend in de prijs.

Vink Kunststoffen is niet aansprakelijk voor transport- en/of gevolgschade. 


Vervangende machine nodig?

Neem contact op met jouw contactpersoon binnen Vink Kunststoffen voor de mogelijkheden, beschikbaarheid en kosten van huurmachines.


Meld jouw reparatie aan:

Indien de machine verstuurd wordt, gaarne naar onderstaand adres;

Vink Kunststoffen BV Expeditie
t.a.v. Afdeling reparatie lasapparatuur
Eekhegstraat
6942GB Didam

Stuur geen accessoires mee! Enkel bij Munsch machines die gebruik maken van een Powerbox deze meesturen.