PVC

PVC plaat staat voor Polyvinylchloride plaat. Zowel binnen het industriële- als het reclamesegment wordt pvc plaat veel toegepast. PVC (Polyvinylchloride) platen behoren tot de ‘algemene’ kunststoffen en hebben een uitstekende prijs/prestatieverhouding. PVC (Polyvinylchloride) in plaatvorm is in veel verschillende variëteiten te verkrijgen. Wilt u besparen op uw afvalkosten, ontzorgd worden in uw PVC afvalvraagstuk en een bijdrage leveren aan MVO? Lees verder.
PVC plaat XT

PVC plaat XT

Geëxtrudeerd PVC (Polyvinylchloride), de standaard Hard PVC kwaliteit, is een stijve, vormvaste kunststof met een hoge chemische bestendigheid en een goede bewerkingsnauwkeurigheid. Vandaar dat PVC platen in vrijwel elke tak van industrie en voor de meest uiteenlopende toepassingen worden ingezet.
122 producten
Lengte (mm) 2000
Breedte (mm) 1000
Dikte (mm) 1
Kleur Transparant
Masking Dubbelzijdig folie
om de prijs en voorraad te zien
Laat alle 122 producten zien Toon slechts 3 producten
PVC plaat geperst

PVC plaat geperst

Geperst PVC plaatmateriaal is, door het ontbreken van extrusiespanningen, nauwkeuriger na te bewerken dan geëxtrudeerd PVC. Daarentegen zijn geperste PVC platen niet geschikt voor vacuümvormtoepassingen. Het temperatuurbereik van geperst PVC loopt van 0 tot +60°C. Toepassingsgebieden van geperste PVC platen zijn o.a. de machinebouw, de chemische apparatenbouw en de elektrobranche.
5 producten
Laat alle 5 producten zien Toon slechts 3 producten
PVC plaat XT Hoogslagvast

PVC plaat XT Hoogslagvast

De hoogslagvaste geëxtrudeerde PVC platen zijn leverbaar in de kleuren wit en lichtgrijs en in verschillende dikten. Hoogslagvaste PVC platen zijn bovendien UV-bestendig en bestand tegen lagere temperaturen.
Laat alle 16 producten zien Toon slechts 3 producten
PVC plaat Anti Statisch

PVC plaat Anti Statisch

Deze transparante PVC plaat is beschikbaar in een antistatische uitvoering. Antistatische PVC platen worden onder andere gebruikt in de semiconductor-industrie.

Meer artikelen aan het laden...

PVC plaat

PVC is een algemene en veel toegepaste kunststof die in plaatvorm in veel sectoren wordt ingezet. Zo worden geschuimde PVC platen veel toegepast als reclamedrager in het reclamesegment. Industriële PVC-U platen beschikken over goede chemische eigenschappen en hebben, net als de geschuimde PVC platen, een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Dat zijn belangrijke redenen dat industriële PVC-U platen veel worden verwerkt door apparatenbouwers en bedrijven uit de elektrobranche. PVC platen zijn uit voorraad leverbaar in vele maten, dikten en kleuren.

Diktetolerantie PVC plaat

Houd bij de bestelling van PVCplaat rekening met de tolerantie op dikte en afmeting. Neem voor de exacte tolerantie op een artikel contact op.

Kenmerkende eigenschappen van PVC plaat

 • Uitstekend te bewerken
 • Breed inzetbaar
 • Verkrijgbaar in vele afmetingen, dikten en kleuren

 

Toepassingen van PVC plaat

 • Displays
 • Reclameborden
 • Schakelkasten
 • Apparatenbouw

Bewerkingsmogelijkheden van PVC plaat

 • Goed te lijmen en te lassen
 • Uitstekend te zagen en te frezen
 • Goed te verspanen
 • Wam te buigen