MVO beleid

Zo geven wij invulling aan onze duurzame missie

Als toonaangevende leverancier van kunststof halffabricaten vinden wij dat we een voorbeeldfunctie moeten vervullen. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is daarom geïntegreerd in al onze bedrijfsprocessen. Omdat wij vinden dat onze maatschappelijke verantwoordelijkheid verder gaat dan onze organisatie, betrekken wij ook onze ketenpartners hierin. Het betrekken van onze stakeholders staat centraal in ons MVO-beleid, dat constant wordt aangepast op basis van de verwachtingen van onze stakeholders.

De effectiviteit van ons MVO-managementsysteem heeft geleid tot het MVO-prestatieladder niveau 3 certificaat. De MVO-prestatieladder is gebaseerd op de principes uit de ISO 26000 richtlijn en het stakeholdermanagement van de AA1000. Het certificaat is een objectief bewijsmiddel dat ons MVO-managementsysteem de stakeholder eisen en verwachtingen managed op resultaat.

De aankomende jaren willen we ons binnen de MVO-kaders dan ook focussen op het reduceren van onze milieu-impact, het verbeteren van de gezondheid en veiligheid van onze werknemers, het vergroten van ketenverantwoordelijkheid en het continueren van onze winst en groei.

Wij blijven ons inzetten om onze maatschappelijk toevoegde waarde in de bedrijfsketen te vergroten. Hierbij gaan we voor kwaliteit en tevreden klanten door middel van een persoonlijke aanpak, waarbij het menselijke aspect en duurzaamheid centraal staan.

MVO beleidMVO beleid