PP

Polypropyleen (PP) volstaven zijn grijs of wit van kleur en zijn leverbaar in de diameters 10 t/m 450 mm. De standaardlengte van deze chemisch bestendige volstaf bedraagt 1000 of 2000 mm.
PP staf

PP staf

PP XT, de standaard Polypropeen kwaliteit, heeft een hoge slagvastheid, een hoog temperatuurbereik (tot +100°C met kortstondige pieken tot +140°C) en een goede chemische bestendigheid. Omdat PP goed te lassen en mechanisch te bewerken is, wordt het veel toegepast in de apparatenbouw en de chemische sector (opslagtanks, galvanobaden).
Laat alle 59 producten zien Toon slechts 3 producten

Meer artikelen aan het laden...


Diktetolerantie Polypropyleen staven

Houd bij de bestelling van PP staf rekening met een eventuele fabriekstolerantie op lengte en diameter. Neem voor de exacte tolerantie op een artikel contact op.


Lees alles over de kunststofsoort Polypropyleen

Op onze kunststofsoorten pagina van Polypropyleen leggen wij alles uit over deze veelzijdige kunststofsoort. Ontdek meer over de bewerkingsmogelijkheden, de (technische) eigenschappen en nog veel meer. Wil je graag persoonlijk advies hoe jij Polypropyleen in kan zetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Via de chat of via onze contactpagina.