PP

PP buis is een Polypropyleen buis met een uitstekende stijfheid, sterkte en hardheid. Deze door Agru en GF geproduceerde buizen zijn leverbaar in buitendiameters van 12 t/m 1400 mm. Dit in verschillende wanddikten en met een lengte van 5000 mm. De drukklassen bestaan uit diverse PN en SDR classificaties.
Polypropyleen (PP) buis

Polypropyleen (PP) buis

Polypropyleen (PP) is vergelijkbaar met HDPE maar heeft een hogere stijfheid, sterkte en hardheid. PP heeft een zeer goede chemische bestendigheid en is geschikt tot een maximale temperatuur van 95°C. Onder het vriespunt is PP echter zeer gevoelig voor impact (gebruik bij temperaturen onder -5°C moet worden vermeden).
Laat alle 170 producten zien Toon slechts 3 producten

Meer artikelen aan het laden...


Diktetolerantie Polypropyleen buizen

Houd bij de bestelling van PP buis rekening met een eventuele fabriekstolerantie op lengte, wanddikte en binnen- en buitendiameter. Neem voor de exacte tolerantie op een artikel contact op.

Meer weten over de kunststofsoort Polypropyleen?

Op de kunststofsoorten pagina van Polypropyleen leggen wij alles uit over deze kunststofsoort. Kom meer te weten over de eigenschappen, hoe je polypropyleen kunt bewerken, de toepassingen en nog veel meer. 

Ben je ook geïnteresseerd of op zoek naar informatie over andere kunststofsoorten? Op onze pagina's over kunststofsoorten vind je uitgebreide informatie over de diverse kunststofvarianten die wij beschikbaar hebben. Als je persoonlijk advies wilt ontvangen, staan wij klaar om je te helpen via de chat of onze contactpagina.