Management

Bouwen aan merk Vink vanuit een heldere visie

Henk Abma | Directeur Vink Kunststoffen | Vink KunststoffenHenk Abma | Directeur Vink Kunststoffen | Vink Kunststoffen

Henk Abma,
Algemeen Directeur Vink Nederland

Ik ben het meest gelukkig als ik zie dat medewerkers het goed hebben, succesvol zijn en groeien in hun rol. Dit streef ik na om de beste te zijn in wat we doen: werkgeverschap, kennisdeling, innovatie, logistieke dienstverlening en communicatie. Daarnaast ondersteun ik het management van Vink NL, UK en Ierland. Hen helpen een gezonde groei en winst te behalen en te zorgen voor continuïteit van de organisatie op een duurzame manier. Ik houd van leiderschap zonder teveel op de voorgrond te treden. Ik geloof dat je door zoveel mogelijk initiatief en verantwoordelijkheid bij de medewerkers neer te leggen een betere organisatie kan creëren die duurzamer en succesvoller is. Ik ben nog steeds dankbaar dat ik deze mooie organisatie mag aansturen, samen met mijn vijf collega-managers. 

Bas Berendsen | Manager Innovations & Building | Vink KunststoffenBas Berendsen | Manager Innovations & Building | Vink Kunststoffen

Bas Berendsen,
Manager Innovations & Building

Ik ben Bas Berendsen, 34 jaar, getrouwd en vader van 3 kinderen. Met veel plezier werk ik inmiddels ruim 14 jaar bij Vink. Ik mag me bezig houden met zowel het aansturen van de sales op onze Bouwafdeling als het verder ontwikkelen van onze Innovation & Development afdeling. Energie krijg ik van creëren van sales met nieuwe ‘’innovatieve’’ en duurzame oplossingen, producten en technologieën die een ontwikkeling kunnen zijn voor ons en onze partners. Door de grotere behoefte aan innovatie en vernieuwing (zoals Recycling / Circulariteit en duurzame producten) in de markt komen we met veel diverse ‘’nieuwe’’ vraagstukken in aanraking waarbij onze creativiteit in vindingrijkheid wordt uitgedaagd.

In de teams die ik mag aansturen, proberen we elkaar te uit te dagen om niet alleen nieuwe producten, oplossingen en technologieën te ontdekken, maar ook de persoonlijke menselijke ontwikkeling binnen te teams te stimuleren. Het werken met mensen, het stimuleren en ontwikkelen van talent en het bezig zijn met de duurzame toekomst van Vink maakt mij trots om voor Vink te werken.


Robbert van Dijk | Business Unit Manager Ecommerce | Vink KunststoffenRobbert van Dijk | Business Unit Manager Ecommerce | Vink Kunststoffen

Robbert van Dijk,
Business Unit Manager Digital Commerce

Vader van 4 kinderen, echtgenoot en naast het zijn van een familieman heb ik mij de laatste jaren gericht op de digitale transformatie binnen bedrijven en de veranderingen die dat met zich meebrengt op het gebied van strategie, competenties van mensen en de structuur van de organisatie. Als Business Unit Manager bij Vink ben ik verantwoordelijk voor de digitale interactie met onze klanten. Dat gaat van databeheer tot de Webshop of ERP. Bij Vink zetten we de klant en zijn behoeften voorop. En dat is mij ook op het lijf geschreven.

Samen met onze teams werken wij aan het continu verbeteren van het gemak waarmee onze klanten (een deel van) hun bedrijf kunnen voeren. Specifiek voor het digitale stuk is het ons streven om het vinden van de juiste informatie en het bestellen van producten en diensten zo gemakkelijk mogelijk te maken. En daarbij heb ik dan altijd de vraag van een van mijn zeer gewaardeerde oud-collega’s voor ogen; ‘En wat heeft de klant daar aan?’ Daar zit voor mij de kern!

Gerry van Alst | Business Unit Manager Signs & Graphics | Vink KunststoffenGerry van Alst | Business Unit Manager Signs & Graphics | Vink Kunststoffen

Gerry van Alst,
Business Unit Manager Signs & Graphics

Vanaf 1982 ben ik werkzaam bij Vink en heb in deze jaren al vele functies en verantwoordelijkheden gehad. Rode draad is sales en business development waarbij de persoonlijke benadering mij energie geeft. Na een uitstapje van 6 jaar bij Vink Duitsland ben ik vanaf 2012 dagelijks met veel enthousiasme bezig met de groeiontwikkeling van de businessunit Signs, Display & Graphics. De wereld van visuele communicatie is continu in beweging en vraagt om unieke producten, snellere levertijden, service en innovaties. Centraal staan hierin de collega’s, want die maken Vink wat Vink is.

Gezamenlijk stellen wij de individuele behoeften van onze klanten centraal om echt toegevoegde waarde te kunnen leveren. Gedreven, innovatief en mensgericht staan bij mij met hoofdletters geschreven. Fantastisch om mijn passie, “geen toekomst zonder kunststoffen”, dagelijks vorm te kunnen geven.


Jan Henjes | Business Unit Manager Bouw & Technische Kunststoffen | Vink KunststoffenJan Henjes | Business Unit Manager Bouw & Technische Kunststoffen | Vink Kunststoffen

Jan Henjes,
Business Unit Manager Engineering Plastics & Building/Construction

Ik ben Jan Henjes, meer dan 12 jaar hier werkzaam. Mijn doel is het om bij te dragen aan een gezonde en duurzame toekomst voor dit fantastische familiebedrijf. In veranderende tijden - en vooral het tempo waarin dit gebeurt - is dit zeer uitdagend. Vooral als je niet geduldig bent.

Ik kan er van genieten als ik zie hoe men zijn talenten ontwikkelt, en soms (opnieuw) ontdekt. Nog steeds hoop ik elke dag op de grootste order aller tijden… hij komt maar niet en drijft me elke dag weer naar kantoor! 

Hans Dooper | Business Unit Manager Supply Chain & Facility | Vink KunststoffenHans Dooper | Business Unit Manager Supply Chain & Facility | Vink Kunststoffen

Hans Dooper,
Business Unit Manager Supply Chain & facility

Ik word gelukkig van een enthousiast team om mij heen in een dynamische omgeving met (logistieke) uitdagingen. En dit geluk heb ik al sinds 2008 gevonden bij Vink Kunststoffen. Dagelijks ben ik bezig met het aansturen van teamleiders/managers, houd ik mijzelf bezig met projecten, facilitaire zaken en ben ik wagenparkbeheerder van de leaseauto's in Nederland. Kortom een veelomvattende baan.

Het meest trots ben ik op ICT gerelateerde verbeteringen die zijn doorgevoerd zoals de routeplanning van de vrachtwagens. Zo blijven we altijd een stap voor op de concurrent als het gaat om service en logistieke dienstverlening!