Bestelgemak

Bestel 24/7 op jouw gewenste manier

Je kunt bij Vink Kunststoffen bestellen hoe en wanneer je wilt. In de meeste gevallen heb je de bestelde artikelen al de volgende werkdag in huis. Ook kan je informatie toevoegen aan de bestelling zodat projectadministratie of orderbeheer eenvoudiger wordt. 


Bestellen via onze webshop

In onze webshop heb je toegang tot meer dan 25.000 producten. De producten in onze shop zijn voorzien van productinformatie en beeldmateriaal, zodat je weet wat je bestelt. Hiernaast kan je ook gebruikmaken van de handige zoekfunctie om nóg sneller te navigeren. 

Ook kan je gemakkelijk favourietenlijsten aanmaken in My account. Heb je nog geen account? Vraag een account aan. (alleen voor bedrijven).

Bestellen via jouw ERP-systeem

Wij bieden klanten Electronic Data Interchange (EDI). Hiermee kan je bestellen vanuit jouw eigen Enterprise Resource Planning (ERP)-systeem. Zo beschik je over het complete artikelbestand van Vink en ben je altijd up-to-date.

Je maakt de bestelling in jouw eigen informatiesysteem (oa. Accountview, Exact, Gatewise) en na controle kan je het op elk gewenst moment naar ons doorsturen. Heb je vragen? Neem contact op. 

Bestellen via je contactpersoon

Onze fieldsales staat dagelijks voor je klaar met persoonlijk advies. Ze denken graag mee in geschikte materialen voor jouw toepassing en laten je kennis maken met onze kunststoffen en onze nieuwste materialen. Denk ook aan ons recycle assortiment!

Ze komen graag eens langs om jouw wensen te bespreken, maar geven ook graag een uitleg over de webshop en EDI koppelingen. 


Telefonisch, per e-mail of via de chat

Je kunt jouw bestellingen telefonisch, per e-mail of via de chat doorgeven aan de kunststof specialisten van Vink. Ook voor vragen over voorraden, levertijden en alternatieven kan je bij ons terecht. 

Afdeling Telefoonnummer Emailadres
Technische Kunststoffen 0316-298914 vink.industrie@nl.vink.com
Bouw Kunststoffen 0316-298882 vink.bouw@nl.vink.com
Leidingsystemen 0316-298970 vink.leidingsystemen@nl.vink.com
Signs & Graphics 0316-298930 vink.reclame@nl.vink.com
Innovation & Development 0316-298980 vink.i&d@nl.vink.com

Aanmeldformulier EDI koppeling

Ben je geinteresseerd in een EDI koppeling? Of wil je dat wij even vrijblijvend meedenken in de mogelijkheden? Vul het formulier in en we nemen contact met je op.