Ketenverantwoordelijkheid

Onze duurzame missie in de hele bedrijfsketen

Omdat wij vinden dat onze maatschappelijke verantwoordelijkheid verder gaat dan onze organisatie, betrekken wij ook onze ketenpartners hierin. Het betrekken van onze stakeholders staat centraal in ons MVO-beleid, welke constant wordt aangepast op basis van de verwachtingen van onze stakeholders. De effectiviteit van ons MVO-managementsysteem heeft geleid tot het MVO-prestatieladder niveau 3 certificaat. 

De aankomende jaren willen we ons binnen de MVO-kaders dan ook focussen op het reduceren van onze milieu-impact, het verbeteren van de gezondheid en veiligheid van onze werknemers, het vergroten van ketenverantwoordelijkheid en het continueren van onze winst en groei.

Middels een 8-tal animatie video's willen we u inzicht geven in onze acties. Wij hebben vertrouwen in een nog betere toekomst, en kijken ernaar uit om samen met u invulling te geven aan onze duurzame missie!

Leverancier

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid reikt verder dan alleen onze organisatie. Bedrijfsethiek en verantwoordelijkheid op sociaal en ecologisch gebied staan hierin centraal.

Product

Veiligheid loopt als een rode draad door ons MVO-beleid. Onze organisatie speelt als ‘downstream user’ een cruciale rol bij het bevorderen van veilig gebruik van chemische stoffen door middel van een strikt inkoopbeleid.

Gebouw

Het reduceren van onze milieu-impact: één van de speerpunten waar wij ons de komende jaren op willen richten. Dit willen we bereiken door het structureel verduurzamen van ons bedrijfspand.

Medewerkers

Onze werknemers zijn het kloppend hart van de organisatie, daarom is ons MVO-beleid gericht op duurzame inzetbaarheid.

Distributie

Door de constante optimalisatie van ons distributieproces en onze vrachtwagens, werken wij aan een steeds duurzamere toekomst.  

Klanten

Om onze verantwoordelijkheid in te keten te vergroten, hebben wij de Vink Recycle Service opgezet.

Maatschappij

Wij zijn één van de grootste werkgevers in de Liemers. Om hier uiting aan te geven, gaan wij jaarlijks tientallen samenwerkingen aan met lokale initiatieven.