Expertise Centra

Vink is sinds de oprichting in 1954 de belangrijkste voorraadhouder en distributeur van kunststof halffabricaten in Nederland en behoort daarmee tot de pioniers op het gebied van kunststoffen voor industriële toepassingen. In ons meer dan 65-jarige bestaan hebben wij een enorme kunststof portfolio opgebouwd op het gebied van: platen, film, buizen, staven, roosters, leidingsystemen en decoratiefolies. Daarbij biedt Vink nog een uitgebreide bewerkingsservice. Vink Nederland heeft vestigingen in Didam, Wormerveer, Roosendaal en Doetinchem. Bij Vink Nederland zijn ongeveer 300 mensen werkzaam.

Vink Nederland is actief binnen alle industriële marktsegmenten en heeft haar verkooporganisatie georganiseerd in expertise centra die zich volledig gespecialiseerd hebben in jouw vakgebied en die met je kunnen meedenken over het oplossen van jouw dagelijkse uitdagingen. 

Snij- en wrapfolie, printfolie, inkten, kunststoffen, zeefdruk vellen, gereedschappen en accessoires. Dit aangevuld met groot formaat printsystemen, snijplotters en apparatuur.