Interieurbouw

Monster aanvragen

Interieurbouwers, winkelinrichters, stand- en evenementenbouwers vormen samen met interieurarchitecten en ontwerpers een belangrijke marktpartij voor het pakket interieur kunststoffen van Vink. Ook in dit segment is Acrylaat niet weg te denken. Met name de speciale uitvoeringen zoals het aan twee zijden gematteerde Dual Satin en de gekleurde spiegelplaten zijn uitdagende interieurmaterialen. Vink heeft ook voor de interieurbouw een uitgebreid pakket monsters om voorschrijvers en opdrachtgevers in deze sector te helpen bij het maken van hun keuzes.


Acrylaat interieurbouwAcrylaat interieurbouw

Acrylaat


Unieke kenmerken

  • Zeer uitgebreid voorraadprogramma
  • Hogere lichtdoorlaat dan glas
  • Onovertroffen helder

Over Acrylaat voor interieurbouw

Acrylaat platen lenen zich bij uitstek voor interieurtoepassingen zoals scheidingswanden, meubilair, vitrines en accessoires. 

We hebben een enorm breed voorraad programma acrylaat platen in gegoten en geëxtrudeerde kwaliteit; in maar liefst 92 kleuren; in slagvaste en gestructureerde uitvoeringen; in Glass-Look en uiteenlopende smoke en opaal tinten.


Lexan Thermoclear interieurbouwLexan Thermoclear interieurbouw

Lexan Thermoclear


Unieke kenmerken

  • Nagenoeg onbreekbaar
  • Koud te buigen
  • 10 jaar beperkte garantie

Over Lexan Thermoclear voor interieurbouw

We houden onder de merknaam Lexan Thermoclear (LTC) een groot programma meerwandige polycarbonaat platen op voorraad. Grondstof en vorm maken LTC tot een economisch aantrekkelijk beglazingsmateriaal met een hoge isolatiewaarde en grote sterkte. Naast dubbelwandige platen maken ook drie-, vier-, vijf- en zeswandige uitvoeringen deel uit van Vink’s voorraadpakket. LTC kan in principe in elke gewenste lengte worden geproduceerd. Omdat de nagenoeg onbreekbare LTC platen licht en stijf zijn, kunnen grote oppervlakken met minder ondersteuning worden uitgevoerd. Perfect materiaal voor specifieke toepassingen in de interieurbouw.