Reclameborden & panelen

Slagvaste, weerbestendige en bewerkbare materialen

Steeds vaker wordt er voor reclameborden- en panelen gekozen. Deze vorm van communicatie is voornamelijk geschikt om uw promotiedoeleinden op korte termijn te behalen. Reclameborden kunnen in vele soorten kunststof plaatmateriaal en maten worden uitgevoerd, afhankelijk van waar het bord wordt geplaatst én hoe lang het in gebruik zal worden genomen. De mate van duurzaamheid wordt bepaald door de toegepaste materiaalkeuze. Elke kunststof heeft zijn eigen kenmerken, nog los van hoe de reclame of afbeelding erop is aangebracht. 


Massieve Reclameplaat HPL

HPL reclamebord HPL reclamebord

Unieke kenmerken

  • Anti statisch en geringe uitzetting
  • Hoge oppervlaktehardheid
  • Hoge slagvastheid en geringe doorbuiging

Over HPL voor reclameborden & panelen

Reclameborden en panelen kunnen op sommige plaatsen veel te verduren krijgen. Op bijvoorbeeld bouwplaatsen moet een reclame uiting robuust en sterk zijn. Maar ook op bijvoorbeeld voetbal- of hockeyvelden mag er vanzelfsprekend geen sprake zijn van zwakke reclameborden en panelen. De Massieve Reclameplaat biedt hiervoor door de hoge slagvastheid en geringe doorbuiging de uitkomst. De melamine toplaag zorgt voor een mooi glad oppervlak waarop reclame-uitingen prachtig gedrukt kunnen worden.


Vikupor

Unieke kenmerken

  • Sterke plaat
  • Licht van gewicht
  • Uitstekend bedrukbaar

Over Vikupor voor reclameborden & panelen

Geschuimd PVC geoptimaliseerd voor digital print. Dat is waar Vikupor voor staat. Voor de korte tot middellange termijn is Vikupor uiterst geschikt als materiaal voor buitenreclame. Voor reclameborden & panelen in een binnenruimte is dit vanzelfsprekend nog veel langer. De optimalisatie voor digital print faciliteert een hoge mate van ontwerpvrijheid. De meest briljante digitale- en zeefdrukresultaten kunnen worden gerealiseerd door het hoogwitte oppervlak van Vikupor.

Vikupor reclamebord Vikupor reclamebord

Vibond

Vibond reclamebord Vibond reclamebord

Unieke kenmerken

  • Sterk, stijf en licht
  • Vlak oppervlak, UV-werende polyesterlaklaag
  • Duurzame glans- en kleurechtheid

Over Vibond voor reclameborden & panelen

Vibond is een sterke, stijve en lichte aluminium composiet plaat, uitstekend te gebruiken als basis voor prachtige reclame-uitingen. Vibond bestaat uit een polyethyleen kern met twee 0,3 mm dikke hoogwaardige aluminium platen die uitstekend te bedrukken zijn. Vibond is behandeld met UV-werende polyesterlak waardoor het uitstekend gebruikt kan worden voor buitenreclame. Vibond is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en is bovendien op verschillende manieren te bewerken.