Gevelletters & logo’s

De mooiste en best toepasbare materialen op een rijtje

Onverlichte kunststof gevelletters en logo’s maken het bedrijf voor een buitenstaander herkenbaar en zorgen mede voor het communiceren van de huisstijl. Het is een duurzame manier van reclame maken, want een goed geconstrueerde gevelreclame gaat jaren mee. Bij gevelreclame wordt ervoor gekozen de naam en het logo van het bedrijf op de gevel te plaatsen.


Acrylaat


Unieke kenmerken

 • Zeer uitgebreid voorraadprogramma
 • Hogere lichtdoorlaat dan glas
 • Onovertroffen helder

Over Acrylaat voor Gevelletters & -logo's

Acrylaat is, mede dankzij het gemak van bewerken, voor alle mogelijke reclame uitingen op een gevel geschikt.  Bovendien beschikt Vink over een uitgebreid Acrylaat kleurenprogramma met meer dan 150 mogelijkheden. Voor gevelletters met een elegante uitstraling is Acrylaat de beste keuze. Door Acrylaat te polijsten wordt een extra luxueuze uitstraling meegegeven die met geen enkel ander materiaal kan worden bereikt.


Acrylaat gevelAcrylaat gevel

LED-verlichting


Unieke kenmerken

 • Uitstekend herkenbaar van een afstand
 • Goede verlichting bij nachtelijke uren
 • Lagere energiekosten
 • Eenvoudig te installeren
 • Lage onderhoudskosten dankzij langere levensduur

Over LED voor Gevelletters & -logo's

LED-verlichting is beleving en geeft het gevoel van veiligheid. Samen met onze leveranciers zijn wij al jarenlang actief op het gebied van professionele verlichting voor gevels. Of het nou gaat om shopverlichting, canapé verlichting of gevelverlichting, wij houden bij het maken van een LED lichtplan en ieder lichtadvies op maat rekening met de meest energiezuinige verlichting en de nieuwste lichttechnologieën. Wij stellen vast wat voor LED verlichting uw gevel nodig heeft om uw gevoerde merk en de beleving van uw klanten en bezoekers te optimaliseren.


Vinesse lettersVinesse letters

Vinesse


Unieke kenmerken

 • Weer- en UV-bestendig
 • Intensief bewerkbaar
 • Eén zijde mat, andere zijde glans

Over Vinesse voor Gevelletters & -logo's

Voor gevelletters en gevellogo’s is Vinesse een verantwoorde keuze. Het Vinesse plaat programma is namelijk speciaal voor dit toepassingsgebied ontwikkeld. Naast de voordelen van Acrylaat biedt Vinesse nog meer. Het is namelijk minder gevoelig voor beschadigingen waardoor intensieve bewerkingen zoals freeswerk zonder risico mogelijk zijn. Vinesse platen worden geleverd met één matte zijde en één glanzende zijde. Vinesse platen zijn lichtdicht en speciaal gepigmenteerd en Vink houdt een voorraadprogramma van 8mm platen beschikbaar in 16 kleuren. Daarnaast levert Vink ook 18mm Vinesse platen in de kleuren zwart en wit.


Vikupor gevelletterVikupor gevelletter

Vikupor


Unieke kenmerken

 • Licht van gewicht
 • Uitstekend bedrukbaar

Over Vikupor voor Gevelletters & logo's

Vikupor kenmerkt zich door zijn vele toepassingsmogelijkheden. Doordat het een echte allround reclameplaat is, is het ook uiterst geschikt voor gevelletters & logo’s. Dankzij de geschuimde kern is Vikupor plaat 50% lichter dan massieve tegenhangers. Deze geschuimde plaat is overigens door en door gekleurd, wat inhoudt dat er geen kleurverschil is in de randen en zijkanten na bewerkingen. Vikupor is standaard UV-gestabiliseerd. VINK adviseert echter wel om gekleurde platen voor buitengebruik af te werken met een UV beschermende lak.


Vibond gevellettersVibond gevelletters

Vibond


Unieke kenmerken

 • Sterk, stijf en licht
 • Vlak oppervlak, UV-werende polyesterlaklaag
 • Duurzame glans- en kleurechtheid

Over Vibond voor Gevelletters & -logo's

Wanneer de voorkeur eerder uitgaat naar aluminium geveldecoratie is Vibond bij uitstek het materiaal om te gebruiken. Deze aluminium composiet plaat met polyethyleen kern is zeer sterk maar tegelijkertijd toch licht van gewicht. Vibond is tweezijdig behandeld met UV-werende polyesterlak. Hierdoor heeft Vibond een duurzame glans- en kleurechtheid en is het tevens goed bedrukbaar. Bovendien is Vibond zeer goed bewerk- en vormbaar.