Wanddecoratie

Wanddecoraties zorgen voor een sfeervolle inrichting van uw kantoor, winkel of publieke ruimte. Vink heeft hiervoor een gevarieerd programma aan plaatmaterialen in het leveringspakket. Elk materiaal speciaal afgestemd op uw behoefte. Kies onze Vibond aluminium sandwichplaat voor een trendy en strakke uitstraling of gebruik een acrylaat plaat als om een meer luxe en elegante inrichting wordt gevraagd. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer je eigen kunstwerk aan de muur!

Bekijk hier de divers producten die Vink Kunststoffen kan leveren voor deze groeiende en veelzijdige markt. 


Acrylaat

Unieke kenmerken

  • Zeer uitgebreid voorraadprogramma
  • Hogere lichtdoorlaat dan glas
  • Goed te bewerken

Over Acrylaat voor wanddecoraties

Acrylaat is door haar kenmerkende eigenschappen een uiterst geschikt materiaal voor tal van toepassingen, waaronder wanddecoraties. De goede vormbaarheid en de eenvoudige bewerkbaarheid zorgen voor creatieve mogelijkheden maken veel mogelijk. Daarnaast zorgt de grote voorraad in Acrylaat voor een snelle levering waardoor je snel aan de slag kan gaan met jouw ideale toepassing.  


Vibond

Unieke kenmerken

  • Sterk, stijf en licht
  • Duurzame glans- en kleurechtheid
  • Weerbestendig

Over Vibond voor wanddecoraties

Vibond is een sterke, stijve en lichte aluminium composiet plaat uitstekend te gebruiken als basis voor prachtige reclame-uitingen. De basis uitvoering heeft een polyethyleen kern met twee 0,3 mm dikke hoogwaardige aluminium platen die uitstekend te bedrukken zijn. Daarnaast heeft Vibond Digital een aangepast oppervlak met een 0,2 mm aluminium toplaag, een sterke inktabsorptie en makkelijker te verwijderen beschermfolie. Vibond is behandeld met UV-werende polyesterlak waardoor het uitstekend gebruikt kan worden voor buitenreclame. Vibond is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en is bovendien op verschillende manieren te bewerken. 

Dibond wanddecoratie Dibond wanddecoratie