Vouwdozen & mappen

Scharnierbaar, scheurbestendig en zeer taai

Vouwdozen en mappen zijn natuurlijk verkrijgbaar in vele vormen en maten. Van karton tot aluminium. Vanwege de veelzijdigheid van kunststof biedt Vink een uitgebreid leveringsprogramma aan voor dit toepassingsgebied in Polyprop. Massieve vellen wanneer scharnierbaarheid en een goede bedrukbaarheid samenkomen. En een meerwandige plaatstructuur als stabiliteit en een geringe vochtopname wordt gevraagd.


Vouwdoos EvacastVouwdoos Evacast

Evacast


Unieke kenmerken

  • Zeer uitgebreid voorraadprogramma
  • Eindeloos scharnierbaar
  • Uitstekend bedrukbaar (corona behandeld)

Over Evacast voor vouwdozen

Vouwbaarheid is in deze toepassing van essentieel belang. Ongeacht de gebruiksduur, vouwdozen en mappen moeten zo lang mogelijk scharnierbaar zijn zonder in te scheuren. Evacast sluit hier naadloos op aan. Het kan namelijk eindeloos gescharnierd worden mits het op een speciale wijze wordt gerild. Evavast is niet alleen extreem taai en stevig maar ook kleurvast. Scharnier- of vouwlijnen zijn absoluut niet zichtbaar en het materiaal kan probleemloos worden gestanst, geniet, verlijmd en gelast. Vink levert Evacast in een uitgebreid programma kleuren en oppervlaktestructuren.


Vouwdoos VikupropVouwdoos Vikuprop

Vikuprop


Unieke kenmerken

  • Licht van gewicht
  • Nagenoeg geen vochtopname
  • UV-gestabiliseerd
  • Levensmiddelengeschikt (op aanvraag)

Over Vikuprop voor vouwdozen

Een meerwandige plaatstructuur en de taaiheid van polypropeen. Een combinatie die Vikuprop uitstekend toepasbaar maakt voor vouwdozen en mappen. Voor deze toepassingen is Vikuprop een prachtige vervanger van golfkarton. Het neemt namelijk geen vocht op, het laat zich uitstekend vouwen en is goed te snijden en te stansen. Doordat het materiaal niet inscheurt, is het voor de productie van vouwdozen en mappen een mooie oplossing.