Verpakkingen

Beprintbare kunststoffen voor uiteenlopende verpakkingen

Bijna geen enkele markt is zo veelzijdig als de verpakkingsmarkt. Hier komen functionaliteit, informatievoorziening en uitstraling samen. Voor de vervaardiging van aantrekkelijke maar ook doelmatige verpakkingen heeft Vink Kunststoffen een breed scala aan producten in het leveringspakket. Of het nu gaat om mooie productpresentaties of bescherming van uw product, u bent gegarandeerd van hoogwaardige kunststof en kartonnage materialen die zowel op aanmaak af fabriek als uit voorraad geleverd kunnen worden.


Beelite

PP verpakking PP verpakking

Unieke kenmerken

 • Geschikt voor digitaal printen en zeefdruk
 • Uitstekende snijeigenschappen
 • FSC approved en 100% recyclebaar

Over Beelite voor verpakkingen

Het  stevige kartonnen honingraat  materiaal dat op de markt bekend staat als Beelite 3D Display Board, is een van de vele mogelijkheden voor deze toepassing.  Het materiaal heeft uitstekende snijeigenschappen waardoor het gemakkelijk naar wens te bewerken is. Bovendien is Beelite aan beide zijden afgewerkt met drukklaar papier waardoor reclame- en communicatieuitingen prachtig op de verpakking weergegeven kunnen worden. Beelite is volledig recyclebaar en zodoende ook voor grote oplages uiterst duurzaam.


Evacast

Unieke kenmerken

 • Eindeloos scharnierbaar
 • Speelgoed en levensmiddelen geschikt
 • Uitstekend bedrukbaar (digitaal, zeedruk en offset)

Over Evacast voor verpakkingen

Evacast is een zeer gewaardeerd en veel gebruikt materiaal bij de productie van verpakkingen voor verschillende soorten inhoud. Dit materiaal van Polypropeen kan op een door Vink voorgeschreven wijze worden gerild, waardoor het eindeloos gevouwen en gescharnierd kan worden zonder dat het inscheurt. Daarnaast beschikt Evacast over een hoge kleurstabiliteit waardoor scharnier- of vouwlijnen niet hinderlijk verkleuren. Doordat het materiaal op verschillende manieren bedrukt kan worden kunnen prachtige uitingen naar wens gerealiseerd worden. Bijkomende voordelen van Evacast zijn het gemak in bewerken, de milieuvriendelijkheid en de Corona behandeling. Vink levert Evacast in verschillende kleuren en oppervlaktestructuren.

PP verpakking PP verpakking

A-PET

Axpet verpakking Axpet verpakking

Unieke kenmerken

 • Transparant en koud buigbaar
 • Milieuvriendelijk
 • Levensmiddelen geschikt

Over A-PET voor promotionele verpakkingen

Transparant en koud buigbaar, milieuvriendelijk en levensmiddelen geschikt. Dit zijn slechts een paar eigenschappen die A-PET uitstekend toepasbaar maken voor de productie van verpakkingen. De thermoplastische polyester platen zijn transparant van kleur en zeer slagvast. A-PET platen en folie zijn bij uitstek geschikt voor verpakkingen van levensmiddelen en farmaceutische verpakkingen.  Zowel de A-PET platen als de folie zijn milieuvriendelijk en recyclebaar. 


Vikuprop

Unieke kenmerken

 • Licht van gewicht en geen vochtopname
 • Scharnierbaar zonder inscheuring
 • UV-gestabiliseerd en levensmiddelen geschikt

Over Vikuprop voor verpakkingen

Vikuprop is een lichte maar toch stevige dubbelwandige polypropeenplaat die ook voor verpakkingen toepasbaar is.  Vikuprop is goed bewerkbaar. Het plaatmateriaal laat zich uitstekend stansen en snijden. Bovendien is het goed te vouwen. Dit resulteert in een bijna eindeloze scharnierbaarheid zonder inscheuring. Voor producten die (zeer) koel bewaard dienen te worden is Vikuprop ook geschikt. Behalve de levensmiddelen geschiktheid is het namelijk ook koel- en vries geschikt.

Vikuprop verpakking Vikuprop verpakking

Vikulite

Vikulite verpakking Vikulite verpakking

Unieke kenmerken

 • Vocht-, olie- en chemicaliënbestendig
 • Scheurvast
 • Licht & meerwandig

Over Vikulite voor verpakkingen

Vikulite is een meerwandige polypropeenplaat die uitstekend digitaal bedrukbaar en zeefdrukbaar is. Dit maakt het materiaal uitstekend geschikt voor 'catchy' verpakkingen. Vink levert Vikulite in twee varianten. Vikulite EZ is éénzijdig bedrukbaar in zeefdruk en digitaal; Vikulite DZ is tweezijdig zowel te zeefdrukken als digitaal te bedrukken. Dit materiaal is bovendien licht gesatineerd wat een speciale uitstraling meegeeft aan de verpakking. Beide uitvoeringen zijn tweezijdig Corona behandeld en vocht-, olie- en chemicaliënbestendig.