Verkoopautomaten

Kunststoffen voor automaten in binnen- en buitenomgevingen

Voor een optimale presentatie van uw gekoelde of verwarmde producten in een automaat leveren wij verschillende glashelder of semiglashelder materialen in polyester, Lexan of polycarbonaat folies plaatmateriaal. Door de brede range aan temperaturen verschillen waar deze materialen onderhevig aan kunnen zijn, zijn ze uitstekend beschikbaar voor jouw verkoopautomaat.


PET-G

PET-G Verkoopautomaten PET-G Verkoopautomaten

Unieke kenmerken

  • Goede brandwerende eigenschappen (vraag de specificatie aan)
  • Helder materiaal (tussen acrylaat en polycarbonaat in)
  • Zeer goed bedrukbaar

Over PET-G voor verkoopautomaten

PET-G wordt veel toegepast in verkoopautomaten. Dankzij de zeer goede (vacuüm)vormbaarheid, bedrukbaarheid en mechanische eigenschappen is PET-G ook voor complexe (transparante) verkoopautomaten een logische keuze. Bovendien is PET-G slagvast zodat de automaat tegen een stootje kan. Qua brandgedrag voldoet PET-G aan de classificatie B1, wat ook voor automaten niet geheel onbelangrijk is.


Polycarbonaat

Unieke kenmerken

  • Vandalismebestendig
  • Koud te buigen en te zetten

Over Polycarbonaat voor verkoopautomaten

Wanneer de verkoopautomaten geplaatst worden op locaties waar het risico op schade groter is biedt Lexan de oplossing. Doordat Lexan 250 keer sterker is dan glas is het niet zomaar te breken, oftewel hufterproof. Door de combinatie van deze slagvastheid met de optische zuiverheid van de polycarbonaatplaat onderscheidt het zich van andere materialen. Bijkomend voordeel van Lexan is dat het koud te buigen en te zetten is. Bovendien is het goed digitaal te bedrukken en te zeefdrukken.

verkoopautomaten polycarbonaat verkoopautomaten polycarbonaat