Shopfittings

De beste kunststoffen voor uw winkelschap

Monster aanvragen

Voor shopfittings in de retail heeft Vink een aantrekkelijk pakket kunststof materialen beschikbaar, variërend van flinterdunne heldere en gekleurde folies tot aantrekkelijke platen in uiteenlopende diktes. De keuze is ruim en daarmee biedt Vink u volop mogelijkheden om middels uw winkelinterieur de aandacht van de klant te trekken. 


shopfittings vikureenshopfittings vikureen

Vikureen


Unieke kenmerken

 • Uitstekend te verwerken
 • Levensmiddelen geschikt (op aanvraag)
 • Groot voorraadprogramma in kleuren en afmetingen

Over Vikureen voor shopfittings

Vikureen is een zeer geschikt materiaal voor de toepassing ‘shopfittings’. Vikureen is namelijk uitstekend thermovormbaar waardoor het in iedere gewenste vorm kan worden gebracht voor een prachtig resultaat in uw winkel. Bovenden is Vikureen levensmiddelen geschikt en houdt Vink een groot voorraadprogramma. Dus ook wanneer de keuze van bijvoorbeeld een schap niet valt op transparant dan zijn er met Vikureen voldoende mogelijkheden op het gebied van shopfittings.


shopfittings pet-gshopfittings pet-g

PET-G


Unieke kenmerken

Grote ontwerpvrijheid

Goede brandwerende eigenschappen (vraag de specificatie aan)

Excellente vacuümvorm eigenschappen

Over PET-G voor shopfittings

Dat PET-G veelvuldig voor shopfittings wordt gebruikt is logisch verklaarbaar. PET-G biedt, dankzij haar excellente vacüumvorm eigenschappen en goede bedrukbaarheid, enorme ontwerpvrijheid aan ontwerpers. Bovendien is PET-G is levensmiddelen geschikt en beschikt het over goede brandeigenschappen. Met PET-G is het mogelijk om ook complexe shopfittings van hoge kwaliteit te produceren. PET-G is slagvast en kan tegen een stootje.


Acrylaat


Unieke kenmerken

 • Zeer uitgebreid voorraadprogramma
 • Hogere lichtdoorlaat dan glas
 • Onovertroffen helder

Over Acrylaat voor shopfittings

Acrylaat wordt geprezen om haar onovertroffen helderheid en vormbaarheid. Deze combinatie is een succes voor veel toepassingen en zo ook voor shopfittings. Door de onovertroffen helderheid is Acrylaat een prachtig materiaal voor transparante shopfittings zoals tussenschotten en kunststof winkelschappen. Bovendien is Acrylaat goed te bewerken waardoor de benodigde afmetingen eenvoudig te realiseren zijn.

Het Vink Acrylaat assortiment omvat echter veel méér dan alleen transparante platen. Met bijvoorbeeld gepigmenteerde kleuren, gematteerde uitvoeringen, Soft Fluor en Dual Satin platen zijn de ontwerpmogelijkheden voor shopfitting eveneens onbegrensd. 


shopfittings vikunylshopfittings vikunyl

Vikunyl


Unieke kenmerken

 • Nagegenoeg geen vochtopname
 • Levensmiddelen geschikt (op aanvraag)
 • Uitstekend te bedrukken (digitaal printen en zeefdruk)

Over Vikunyl voor shopfittings

Vrij van vochtopname, eindeloze grafische mogelijkheden en de levensmiddelengeschiktheid maken Vikunyl een uitstekend toepasbaar materiaal voor tal van shopfittings. Of het nou gaat om tussenschotten, ondergronden of achterwanden, met Vikunyl is het te realiseren. Bovendien is het materiaal zeer gemakkelijk te bewerken en op maat te verkrijgen. Vink heeft een voorraadprogramma van meer dan 130 verschillende afmetingen, kleuren en uitvoeringen. Ook Extra Slagvast Vikunyl behoort tot de standaard leveringsmogelijkheden van Vink.


shopfittingsshopfittings

Vikupor


Unieke kenmerken

 • Zeer uitgebreid voorraadprogramma
 • Licht van gewicht
 • Uitstekend verwerkbaar

Over Vikupor voor shopfittings

Voor toepassingen als winkelschappen, achterwanden en omkasting is Vikupor uitermate geschikt. De geschuimde kern van het materiaal staat namelijk garant voor een gewichtsbesparing van 50% ten opzichte van massieve tegenhangers. Hierdoor zijn bijvoorbeeld schappen lichter en daarmee makkelijker in de handling. Hoewel geschuimd van binnen is Vikupor plaatmateriaal sterk en slagvast, waardoor het wel beschikt over voldoende draagvermogen. Vink levert Vikupor in een groot aantal kleuren. De plaat is volledig gekleurd waardoor er na bewerking geen kleurverschillen tussen de randen en zijkanten ontstaan.