Kantoorinrichting

Multifunctionele materialen voor verschillende kantoorinrichtingen

Door veranderingen in onze maatschappij, mede tot stand gekomen door de digitale revolutie, worden kantoren en werkplekken telkens weer aangepast aan de nieuwste standaard. Bij de vervaardiging van het meubilair, alsook bij het fysiek inrichten en aankleden van de kantoren, is het gebruik van kunststoffen gemeengoed geworden. Wij hebben de kunststoffen in huis om hieraan invulling te geven.


Acrylaat

Unieke kenmerken

 • Zeer uitgebreid voorraadprogramma
 • Hogere lichtdoorlaat dan glas
 • Onovertroffen helder

Over Acrylaat voor kantoorinrichting

De inrichting van kantoren en andere bedrijfsruimtes heeft invloed op de manier van werken van de werknemers. Prettig hierbij is het als alle materialen op elkaar aansluiten om zo een fijne werkplek te creëren.

Acrylaat biedt ook hier tal van mogelijkheden door het ruime leveringsprogramma met meer dan 150 kleuren en verschillende uitvoeringen. Hierdoor kan kunststof op prachtige wijze worden teruggebracht op de werkvloer. Bovendien heeft Acrylaat een hogere lichtdoorlaat dan glas waardoor er ook in combinatie met licht prachtige ruimtes kunnen worden gerealiseerd.


Dual Satin

Unieke kenmerken

 • Zachte diffuse lichtopbrengst
 • Geen 'vette' vingers
 • Multifunctioneel inzetbaar

Over Dual Satin voor kantoorinrichting

Dual Satin is een speciale plaat, die acrylaat combineert met een uitstraling van matglas. Een prachtig materiaal dat binnen kantoorruimtes bijvoorbeeld gebruikt kan worden voor tussenschotten, schappen, kasten etc. Dual Satin beschikt over een tweezijdig gesatineerde laag waardoor het vrijwel geheel bestand is tegen vetvlekken. Bovendien voorkomt het hierdoor ongewenste lichtweerkaatsingen. Vink beschikt over verschillende kleuren in het assortiment. Daarnaast zijn op aanvraag ook ‘custom colours’ leverbaar. 

Dual Satin Kantoorinrichting Dual Satin Kantoorinrichting

LED-verlichting

LED verlichting kantoorinrichting Vink Kunststoffen LED verlichting kantoorinrichting Vink Kunststoffen

Unieke kenmerken

 • Elk vraagstuk op te lossen voor kunstwerken
 • Veel mogelijkheden dankzij diverse type LED
 • Lagere energiekosten
 • Lage onderhoudskosten dankzij langere levensduur
 • Eenvoudig te installeren

Over LED voor kantoorinrichting

Wij hebben ervaring met complexe lichtvraagstukken. Of het nu gaat om het verlichten van kunstvoorwerpen of creatieve verlichtingsarmaturen, wij nemen graag de uitdagingen aan om samen met de ontwerper te zoeken naar de perfecte verlichting. Door samen te testen en proefopstellingen te maken is het bijna altijd mogelijk om uw vraagstuk om te zetten in een oplossing.


Acrylic Couture

Unieke kenmerken

 • Luxe uitstraling
 • Gegoten acrylaat met inlays van metaal of natuurlijke inlays
 • Schitterend i.c.m. LED verlichting

Over Acrylic Couture voor kantoorinrichting

Wilt u gaan voor een absoluut luxe kantoorinrichting, dan is Acrylic couture hét materiaal bij uitstek. Het is een acrylaat plaatmateriaal dat helder gegoten is met inlays van koperdraad, metaaldeeltjes of donsveertjes. Het materiaal straalt exclusiviteit uit en is volledig met de hand geproduceerd. Hoewel Acrylic Couture op zichzelf al een ware eyecatcher is, kan het worden gecombineerd met andere objecten voor een prachtig resultaat. Ondanks dat het materiaal nog niet heel lang bestaat, heeft het al wel verschillende toonaangevende interieurprijzen gewonnen. Kijk dus voor uw luxe kantoorinrichting naar ons assortiment Acrylic Couture.

Acrylic Couture Kantoorinrichting Acrylic Couture Kantoorinrichting

Vibond Steel

Vibond Steel Kantoorinrichting Vibond Steel Kantoorinrichting

Unieke kenmerken

 • Stijf en sterk materiaal
 • Ferromagnetisch oppervlak
 • Grote oppervlakte stijfheid
 • Tweezijdig voorzien van beschermfolie

Over Vibond Steel voor kantoorinrichting

Een materiaal dat eigenlijk wel in ieder kantoor terug te vinden is, is Vibond Steel. Het is een composiet plaat met een Polyethyleen-kern met aan beide zijden een toplaag van gegalvaniseerd plaatstaal. Deze toplaag is voorzien van een polyester laklaag en PE-beschermfolie. Het materiaal is net zoals gewoon Vibond zeer breed inzetbaar. Het verschil zit echter in de ferromagnetische eigenschappen van Vibond Steel. Deze maken het beplakken met magneetfolie of magnetisch papier mogelijk. Hierdoor kunnen boodschappen en uitingen eenvoudig verwisseld worden. De plaat kan bovendien worden voorzien van een whiteboard folie.