Horeca

Prachtige materialen voor sfeervolle horeca inrichting

Hotel, restaurant, café. Binnen deze branche is het toepassen van kunststoffen niet meer weg te denken. Met name bij de aankleding van de etablissementen wordt kunststof regelmatig ingezet, zodat tafels binnen 1,5m afstand van elkaar geplaatst kunnen worden. De koningin onder de kunststoffen, "Acrylaat” , maar ook de meer brandveilige oplossingen in Polycarbonaat en polyester/PETG worden in al haar facetten in diverse hoedanigheden hiervoor gebruikt. Vink levert deze producten hiervoor uit voorraad. 


Acrylaat


Unieke kenmerken

 • Zeer uitgebreid voorraadprogramma
 • Hogere lichtdoorlaat dan glas
 • Onovertroffen helder

Over Acrylaat voor Horeca

Geprezen voor haar onovertroffen helderheid en uitstekende vormbaarheid, is Acrylaat voor ontelbare  toepassingen inzetbaar. Zo ook voor het inrichten van uw horecagelegenheid. Door de fantastische eigenschappen en de speciale aantrekkingskracht zorgt Acrylaat voor een prachtig effect binnen uw bar, restaurant, club etc.  Door het grote leveringsprogramma past Acrylaat te allen tijde binnen de huisstijl van uw ruimte. 


Dual Satin voor de horecaDual Satin voor de horeca

Dual Satin


Unieke kenmerken

 • Zachte diffuse lichtopbrengst
 • Geen 'vette' vingers
 • Multifunctioneel inzetbaar

Over Dual Satin voor Horecatoepassingen

Wanneer een ruimte vraagt om een meer ‘mattere’ uitstraling dan biedt Dual Satin de oplossing. Het is net zoals Acrylaat een PMMA plaat en heeft daarom ook dezelfde voordelen als gewoon Acrylaat. Echter is Dual Satin aan beide zijden heel geraffineerd gematteerd. Hierdoor zorgt Dual Satin voor een diffuse lichtopbrengst. Een bijkomend voordeel hiervan is dat de gesatineerde plaatoppervlakken nauwelijks gevoelig zijn voor vingerafdrukken. Vink beschikt ook bij Dual Satin over een breed voorraadprogramma. Zo zijn verschillende satijnkleuren op voorraad en zijn ‘costum colours’ op aanvraag mogelijk.


Acrylic CoutureAcrylic Couture

Acrylic Couture


Unieke kenmerken

 • Luxe uitstraling
 • Gegoten acrylaat met inlays van metaal of natuurlijke inlays
 • Schitterend i.c.m. LED verlichting

Over Acrylic Couture voor Horecatoepassingen

Wanneer een horecagelegendheid een exclusievere, chiquere of luxere uitstraling moet hebben, dan is Acrylic Couture een ware aanrader! Het materiaal is een waar kunstwerk van gegoten Acrylaat met tussenlagen van textiel, metaaldeeltjes of natuurlijke inlays. Ondanks dat het materiaal nog niet heel lang bestaat, heeft het toch  al verschillende toonaangevende interieurprijzen gewonnen. Acrylic couture kan een op zichzelf staand design object zijn, maar kan ook stijlvol worden geïntegreerd in het interieur waarbij gedacht kan worden aan kasten, wanden of bijvoorbeeld een front voor een bar.


Acrylaat Signature HorecaAcrylaat Signature Horeca

Acrylaat Signature


Unieke kenmerken

 • Textiel in acrylaat gegoten
 • Lichter en sterker dan glas
 • Eenvoudig te bewerken

Over Acrylaat Signature voor Horecatoepassingen

Signature is een combinatie van glashelder Acrylaat met stijlvol textiel. Dit zorgt voor een luxe uitstraling binnen tal van toepassingen. Zo kan Acrylaat Signature ook binnen de horeca zorgen voor een ‘luxe look’. Bij de productie van het materiaal wordt gebruik gemaakt van gegoten Acrylaat dat beschikt over alle voordelen van gewoon Acrylaat. Doordat het materiaal (mits de stof het toelaat)  thermo-vormbaar is, is het materiaal ook rond toe te passen. Vink biedt in overleg tevens de mogelijkheid om zelf uw stoffen aan te leveren. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld logo’s op een prachtige manier worden verwerkt.


Acrylaat spiegelplaat voor de horecaAcrylaat spiegelplaat voor de horeca

Acrylaat Spiegelplaat


Unieke kenmerken

 • Veilig
 • Slagvast en licht van gewicht
 • Buigzaam en makkelijk te verwerken

Over Acrylaat Spiegelplaat voor Horecatoepassingen

Een veel gebruikt materiaal voor horecatoepassingen is de Acrylaat Spiegelplaat. Waar gewoon Acrylaat al beschikt over een speciale aantrekkingskracht, geeft Acrylaat Spiegelplaat aan een hotellobby, bar of restaurant een extra dimensie. Acrylaat Spiegelplaat is verkrijgbaar in een breed programma kleuren en afmetingen. Ook op het gebied van bewerken biedt het materiaal duidelijke voordelen. Het is met een decoupeerzaag te bewerken en het plaatmateriaal kan koud gebogen worden. Tevens is het materiaal lichter maar toch slagvaster dan glas en daarmee veiliger.