LED verlichting bij broodjeszaak The Avocado Show

Gebruikt: Lucoflex van Lucoled

Toepassing

Broodjeszaak The Avocado Show

Marktsegment

Signs & Graphics

Product

Jaar

2022

Type toepassing

RGB lichtlijnen en Lucoflex extreme

Klant / uitvoerder

Meer informatie

Voor de Broodjeszaak The Avocado Show in Westfield Mall Leidschendam hebben we Lucoflex ledverlichting van Lucoled mogen leveren. Onze klant Veenstra Design, voormalig Total Sign - Tuk heeft de LED verlichting gemonteerd in opdracht van Elmar Services.

Lucoflex RGB side bend is toegepast voor de Avocado, deze hangt boven de bar en voor de rechte en gebogen lichtlijnen. Lucoflex van Lucoled is gebruikt voor de neon look a like tekst 'THE AVOCADO SHOW' deze is tegen de groene wand gemonteerd. Daarnaast zijn er ook diverse besturingen van Lucoled toegepast.

Er is gekozen voor Lucoled in verband met de lange garantie en mooie neon look uitstraling. Lucoflex is een flexibel verlichtingssysteem waarmee naar wens elke vorm te maken is. Ook het geringe energie verbruik en de lange levensduur zijn belangrijke aspecten in de keuze voor Lucoled.

Meer informatie over Lucoflex voor jouw toepassing? Neem dan contact op met team Signs&Graphics via het nummer 0316-298930 of stuur een e-mail naar vink.reclame@nl.vink.com. Onze specialist Erik helpt je graag verder!