Vacature Sales Succes Medewerker

Voor het team Sales Succes zijn wij op zoek naar enthousiast kandidaten voor de functie van Medewerker Sales Succes

Werk je  graag samen in een team en heb je als doel je klant de optimale klant beleving te laten ervaren, dan is de functie als Sales Succes medewerker bij Vink kunststoffen wellicht iets voor jou!

 • Wat ga je doen? (Klik om te bekijken)

  In deze uitdagende functie ga je actief aan de slag met het behandelen van binnenkomende orders en controle op correctheid, volledigheid en tijdigheid. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten bij order-gerelateerde vragen. Daarnaast bestaat jouw takenpakket uit het digitaliseren en optimaliseren van het gehele orderverwerkingsproces, het begeleiden en uitvoeren van klant loyaliteit programma’s evenals het oppakken van klant gerelateerde vragen.

  Het team Sales Succes bestaat uit 12 medewerkers die met veel kennis en enthousiasme dagelijks bezig zijn met de binnenkomende orders en onze klanten hierover te woord staan.

 • Wie zijn wij?

  Vink Kunststoffen in Didam is de grootste kunststofleverancier van Nederland. Het is onderdeel van een wereldwijde familie van kunststof distributie bedrijven en heeft in Nederland ruim 350 medewerkers in dienst. De mogelijkheden met kunststof zijn eindeloos. Van ledverlichting voor op festivals, dug-outs op de voetbalclub tot aan de olympische zwembaden; wij hebben het mede mogelijk gemaakt.

  We zijn nuchter en direct, en als we iets doen dan doen we dat goed. Bij ons staan onze medewerkers en onze klanten centraal, en vinden we het belangrijk dat jij het naar je zin hebt tijdens het werken.

  Duurzaamheid is één van onze belangrijkste speerpunten en de meeste kunststof restmaterialen zijn prima te recyclen, mits goed gescheiden. Daarom hebben wij het kunststof recyclingprogramma ReVink opgezet en stellen wij kratten beschikbaar aan onze klanten, waarin het restmateriaal separaat kan worden verzameld. Op verzoek komen wij deze weer ophalen. Dit jaar is er al meer dan 600 ton kunststof in ons circulaire proces terecht gekomen. Door deze restmaterialen te verwerken tot granulaat, is het mogelijk om hier weer nieuwe producten van te maken. Hiermee worden onze klanten hun eigen grondstofleverancier.

 • Wie ben jij?

  De functie van Medewerker Sales Succes reikt verder dan alleen telefonisch contact. Binnen het klantcontact wil je de klant van Vink echt gaan begrijpen. Door de klant te helpen is service verlenen nog leuker en zal men de optimale klantbeleving ervaren. Je zorgt ervoor dat klanten zich gehoord, begrepen en geholpen voelen. Hoe geweldig een dienst of product ook mag zijn, de manier waarop jij communiceert met de klant zorgt voor de optimale beleving. Je werkt toe naar een langdurige vertrouwensrelatie en haalt plezier uit het ont-zorgen en het bieden van een optimale service. Samen met de klant ga je op zoek naar meerdere mogelijkheden. Op deze manier denk je met de klant mee en werk je samen toe naar een passende oplossing. Als Medewerker Sales Succes doe je een stapje extra om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken. Je bent attent, spontaan, positief en creatief in het oplossen van problemen en je kunt omgaan met hectiek.

  Naast het bovenstaande beschik jij over de volgende kwalificaties:

  • MBO denk- en werkniveau;
  • Commerciële opleiding en/of werkervaring; Kennis van Engels en Duits is een pre;
  • Uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden;
  • Goede kennis van MS-office;
  • Stressbestendig, accuraat, flexibel en enthousiast.
 • Wat bieden wij?

  Vink Kunststoffen bestaat dit jaar 70 jaar en bied je een informele werksfeer, fruit op het werk, een goede werk-privé balans evenals mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Daarnaast zijn o.a. de volgende arbeidsvoorwaarden van toepassing:

  • Een salaris binnen de range € 2.318,- - € 2.900,- bruto per maand op fulltime basis;
  • Een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, studieregeling, winstuitkering, fietsplan en 30 verlofdagen op fulltime basis.

Hebben wij je interesse gewekt en wil je graag solliciteren? Dat kan door op de onderstaande button te klikken of jouw CV met motivatiebrief te sturen naar vink.vacature@nl.vink.com Wil je meer informatief ontvangen of heb je specifieke vragen? Twijfel dan niet en neem contact op met Tom van Dick (Internal Sales Manager) door te bellen met 06 – 53 64 81 59.