Disclaimer

Bekijk onze Legal Disclaimer

Disclaimer
Deze webshop bevat informatie over de aangeboden producten en diensten van Vink. Vink behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze website. Vink besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de weergegeven informatie. Het is echter mogelijk dat, na verloop van tijd, bepaalde informatie verandert, niet meer juist of onvolledig is. Uiteraard zal Vink een fout of onjuistheid in deze website zo snel mogelijk herstellen. Vink is in geen geval aansprakelijk voor schade welke ontstaat door gebruikmaking van de op deze website aangeboden informatie. Vink aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacybeleid.

Auteursrecht
Deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Vink. Zonder schriftelijke toestemming van Vink is het niet toegestaan materiaal van deze webshop te kopiëren en te gebruiken voor andere doeleinden.

Productafbeeldingen
Onze productafbeeldigen geven een nauwkeurige indicatie maar kunnen qua kleur en type enigzins afwijken van de werkelijkheid. Voor het met zekerheid verkrijgen van de juiste kleur en type is het mogelijk een monster van het materiaal aan te vragen. Of vraag een medewerker om het juiste advies.

Leveringsvoorwaarden 
Voor alle orders die besteld worden via deze webshop gelden onze leveringsvoorwaarden. Klik hier om onze leveringswaarden te bekijken.

Verantwoordelijkheid accountbeheer
Als gebruiker van de webshop op vinkkunststoffen.nl bent u, samen met uw bedrijf, verantwoordelijk voor de bevoegdheid binnen uw bedrijf om onze webshop te mogen gebruiken. Indien er met betrekking tot deze bevoegdheid wijzigingen plaatsvinden, verzoeken wij u om dit aan uw Vink contactpersoon door te geven.