Vacature Manager Bewerkingen

Fulltime

Leuk dat je de vacature voor de functie Manager Bewerkingen bekijkt! We informeren je graag over de hoofdtaken, in welk team je komt, wat voor persoon wij zoeken en uiteraard wat wij jou kunnen bieden. Veel plezier bij het lezen van de functie en we zien je sollicitatie graag tegemoet!

 • Wat ga je doen? (klik om te bekijken)

  Vind jij het een uitdaging om een optimaal resultaat te behalen met de inzet van de juiste mensen en middelen en ben je altijd op zoek naar verbetering van het proces? Dan is dit de functie voor jou! Als Manager Bewerkingen ben je verantwoordelijk voor de structurele en planmatige aansturing en inzet van mensen, middelen en materieel binnen het eigen bewerkingsproces, zodanig dat het overeengekomen serviceniveau tegen minimale kosten behaald wordt. Je bent eindverantwoordelijk voor de uitvoering van alle taken en processen binnen de bewerkingsafdeling en zorgt voor een constante verbetering van het productieproces en de productiemiddelen.

 • In welk team kom je?

  Het logistieke team van Vink Kunststoffen in Didam bestaat uit in totaal 65 collega’s die werkzaam zijn vanuit de disciplines Magazijn, Bewerkingen, Expeditie en Transport. De afdeling Bewerkingen (14 medewerkers) zorgt voor het op maat zagen en knippen van kunststof plaat- en foliematerialen. Magazijn is verantwoordelijk voor de goederenontvangst, het voorraadbeheer, de verwerking van orders en het inpakken daarvan. Expeditie zorgt voor het laden en lossen van onze eigen vrachtwagens en verwerkt retour gekomen producten. De medewerkers van de afdeling Transport zorgen ervoor dat onze producten zo correct en zo snel mogelijk bij onze klanten afgeleverd worden.

 • Wie ben jij?

  Wij komen graag in contact met kandidaten die minimaal HBO werk- en denk niveau hebben. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten, bent stressbestendig, analytisch, flexibel en beschikt over een grote mate van accuratesse. Je hebt gedegen kennis van Dynamics AX en MS office applicaties. We zoeken iemand met goede communicatieve- en sociale vaardigheden. Daarnaast heb je een goed cijfermatig inzicht, ben je kostenbewust en resultaatgericht. Heb je ook de technische kennis van de materialen en machines van de afdeling bewerkingen (of wil je dat leren)? Dan is dit wellicht de functie voor jou.

 • Wie zijn wij?

  Met het breedste voorraadprogramma in kunststof platen, folie, blokken, buizen en fittingen en alle mogelijke toepassingen van kunststof halffabricaten, zijn wij uitgegroeid tot de belangrijkste voorraadhouder en distributeur van Nederland én van de Europese markt. Inmiddels hebben wij meer dan 76 vestigingen en meer dan 1000 medewerkers in Europa, gebaseerd op onze succesvolle Nederlandse formule. Wij zijn dé dienstverlener met passie voor kunststoffen en focus op persoonlijke samenwerking met 65 jaar ervaring.

  We zijn een dynamische organisatie met meer dan 300 medewerkers waarbij eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd wordt. Dit gecombineerd met een collegiale werksfeer en doelgericht werken maken het werken bij Vink extra aantrekkelijk.

 • Wat bieden wij?

  Wij zien onze medewerkers als drijvende kracht van onze organisatie. We bieden je een uitdagende functie in een dynamische organisatie, met  veel ruimte voor eigen initiatief. Jouw ontwikkeling vinden we erg belangrijk. Via cursussen, trainingen en learning on the job investeren we in jou. Vink Kunststoffen is marktleider en een financieel gezond bedrijf. Wij investeren voortdurend in machines, gebouwen, werkplekken en mensen. Dit maakt het werken bij Vink prettig. Bij een succesvol en financieel gezond bedrijf mag je ook verwachten dat je goede arbeidsvoorwaarden hebt. Een aantrekkelijke winstdelingsregeling maakt het werken bij Vink Kunststoffen nog net even iets aantrekkelijker.

 • En nu...Solliciteren!

  Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Hans Dooper (Manager Supply Chain & Facility) op 0316 298574.