Toebehoren

Een centraal deel, duse en zeef maken het PVC-U fittingenprogramma compleet. Met deze toebehoren, die in verschillende maatvoeringen beschikbaar zijn, kun je de wensenlijst voor jouw leidingsysteem compleet maken.
Centraal deel

Centraal deel

PVC-U centraal deel voor de PVC-U kogelkraan type C 200 van ASV. De PVC-U kogelkranen van ASV zijn krachtig, duurzaam en betrouwbaar. Desondanks kunnen agressieve en schurende media op den duur slijtage veroorzaken, waardoor vervanging van versleten onderdelen onvermijdelijk is.
Laat alle 14 producten zien Toon slechts 3 producten
Duse

Duse

PVC-U düse voor de PVC-U waterstraalpomp type SP 820 van ASV. De düse is standaard ongeboord. Deze waterstraalpomp werkt volgens het venturi-principe en is geschikt voor het mengen en doseren van gassen en vloeistoffen. De pomp kan ook worden ingezet voor het transporteren van gassen of vloeistoffen uit containers.
Zeef

Zeef

PVC-U zeef voor de GF vuilvanger type 305. Ter bescherming van afsluiters, pompen, enz. tegen verontreinigingen adviseren wij het gebruik van vuilvanger type 305. De vuilvanger waarborgt een betrouwbare werking van jouw H-PVC leidingcomponenten. Dankzij de eenvoudige demontage kan de zeef gemakkelijk worden gereinigd.
Laat alle 32 producten zien Toon slechts 3 producten

Meer artikelen aan het laden...