Voorwaarden voor het leveren en retourneren van goederen

Voorwaarden leveren en retourneren

Wij hanteren de volgende voorwaarden voor de retournering en creditering van geleverde goederen. Voor verdere details en overige voorwaarden verwijzen wij naar onze Algemene Leveringsvoorwaarden.

 

Levering:

Goederen die bij ons in Didam op voorraad liggen worden uiterlijk na 5 werkdagen geleverd. Voor goederen die besteld moeten worden streven wij ernaar om u een zo nauwkeurig mogelijke afleverdatum te bevestigen. Deze datum is echter een indicatie, welke tot stand komt o.b.v. informatie van onze leveranciers en transporteurs en kan derhalve ook wijzigen.

Netto orderwaarde Bijdrage logistieke kosten eigen vervoer*
< € 375,-  € 69,- 
€ 375,- - < €750,- € 49,-
> € 750,-  Franco 

 

*Als het mogelijk is sturen wij goederen met een pakketdienst. Hiervoor geldt een afwijkend servicelevel. De bijdrage in logistieke kosten voor een pakketzending bedragen € 33,50.

Retournering:

Een retouraanvraag van geleverde goederen dient telefonisch gemeld te worden aan de afdeling verkoop. Deze aanvraag dient binnen 8 dagen plaats te vinden in het geval van zichtbare gebreken en binnen 30 dagen bij onzichtbare gebreken. Indien de goederen verkeerd besteld zijn worden er retourkosten ten bedrage van 10% van de retourwaarde berekend met een minimum van € 50,-. Tevens worden er vrachtkosten berekend.

Goederen die op maat gemaakt of speciaal besteld zijn kunnen niet worden geretourneerd, tenzij er een gebrek aan het geleverde materiaal is geconstateerd.

Creditering:

Na goedkeuring van de ontvangen geretourneerde goederen vindt creditering binnen 7 dagen plaats. Indien de transactie online is voldaan, vindt terugbetaling van het gecrediteerde bedrag binnen 14 dagen plaats op dezelfde bankrekening waarvan de betaling heeft plaatsgevonden.

Verhuur- en betalingsvoorwaarden

Onze verhuur- en betalingsvoorwaarden kun je bekijken via onderstaande button.