Vink VT samengevoegd met Vink Handel

Al vele jaren is Vink VT actief als leverancier van kunststof halffabricaten, waarbij het bedrijf zich ontwikkeld heeft tot specialist in de bewerking en levering van dubbelwandige polycabonaatplaten. Per 1 april is Vink VT samengevoegd met Vink handel in Didam.

De bundeling van krachten van de twee bedrijven maakt het mogelijk om verder te investeren in producten, medewerkers en marktontwikkeling. Hiermee wil Vink zijn positie versterken en uitbouwen in de markten voor Serre- en verandabouw, de bouw van lichtstraten en de constructie- en kassenbouw.

Natuurlijk kunt u blijven vertrouwen op de uitstekende productkwaliteit die u gewend bent, de goede bereikbaarheid en kennis van onze medewerkers en de ijzersterke logistieke dienstverlening. De locatie in Roosendaal zal blijven fungeren als vestiging voor bewerking en distributie. De verkoopteams zullen werken vanuit de vestiging in Didam. Vanzelfsprekend blijven zij u graag adviseren over de toepassing en levering van kunststof halffabricaten.

Ons team is bereikbaar op:

Telefoonnummer Bouw 0316-298882
E-mailadres Bouw vink.bouw@nl.vink.com

 

  Vink VT
Gepubliceerd op: 03 Apr, 2020