Vink Leidingsystemen staat op de Aqua Nederland Vakbeurs

Op 19, 20 en 21 maart 2019 vindt de Aqua Nederland Vakbeurs weer plaats.

Dit is hét toonaangevende evenement voor de nationale waterbranche waar de nieuwste producten op gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie worden gepresenteerd.

Uiteraard is Vink Leidingsystemen aanwezig en we nodigen u van harte uit op stand M.103 om u te adviseren en inspireren op het gebied van innovatie in de Evenementenhal in Gorinchem. 

Op stand M.103 presenteren wij de Nederlandse primeur van de grote en gloednieuwe AGRU IR lasmachine SP 250 V3. Dit is een high tech volautomatische lasmachine voor het ril-arm lassen van onder andere ECTFE, PVDF, PP, PE en AGRU dubbelwand Polyflo.

Daarnaast laten we u graag kennismaken met High Purity fluor kunststoffen PVDF en ECTFE. Dit zijn erg mooie kunststoffen die excellent chemisch resistent zijn als het gaat om de meeste organische en anorganische chemicaliën.

Kortom, deze vakbeurs mag u als brancheprofessional niet missen! Wij zouden het fijn vinden als u ons komt bezoeken, zodat wij ons innovatief assortiment voor uw ideeën en uitdagingen kunnen bespreken.

Klik op onderstaande afbeelding om u gratis aan te melden. Klik vervolgens op 'registreren zonder code'.

 

Gepubliceerd op: 26 Feb, 2019