Update COVID-19 virus

De ontwikkeling rondom de verspreiding en bestrijding van het COVID-19 virus volgen elkaar in een snel tempo op. Het raakt inmiddels elk bedrijf en elk individu en vraagt om drastische maatregelen. 

Het spreekt voor zich dat de veiligheid voor u als klant en voor onze medewerkers bij ons voorop staat. Maar daarnaast zetten wij optimaal in op het blijven leveren van de service die u van ons gewend bent, zodat u vertrouwen in ons als leverancier kunt houden en uw bedrijfsvoering zo min mogelijk beïnvloed wordt. Daarbij realiseren wij ons dat dit door de maatregelen die de overheid, onze leveranciers en wij zelf nemen niet altijd even makkelijk zal zijn.

Wij zijn gewoon bereikbaar voor u!

U kunt ons gewoon bereiken op de manier zoals u van ons gewend bent. Onze medewerkers werken vanaf verschillende locaties, maar kunnen uw vragen blijven beantwoorden en uw opdrachten verder verwerken. Vanzelfsprekend is onze webshop 24 uur per dag te raadplegen en kunt u ook hier uw orders op eenvoudige wijze plaatsen. Tevens kunt u via Chat op onze webshop op een makkelijke manier uw vragen stellen.

Hoe staat het met de beschikbaarheid van producten? 

Het overgrote deel van de productie van onze materialen is verspreid over solide leveranciers in Europa en wij hebben nog geen signalen ontvangen dat de aanvoer van goederen door de problemen beïnvloed wordt. We hebben dagelijks overleg met onze leveranciers om gezamenlijk het mogelijke effect op de aanvoer van goederen te minimaliseren.

En wat doen we verder?

Naast de maatregelen die door de overheid zijn aangekondigd hebben wij een groot aantal aanvullende maatregelen genomen die de continuïteit, voor zover mogelijk, moeten borgen en de kans op overbrenging van het virus moeten minimaliseren. Dit vraagt het meest van onze medewerkers, maar wij vragen ook uw hulp in deze. De belangrijkste maatregelen zijn:

  • Onze logistieke medewerkers en chauffeurs dragen vanaf nu handschoenen
  • Wij vragen u vriendelijk om de goederen, voor zover mogelijk, zelf te lossen uit onze vrachtwagens. De chauffeur zal de goederen toegankelijk maken, waarna u ze kunt uitladen. Dit vermindert het risico op mogelijke besmetting.
  • Onze medewerkers werken daar waar mogelijk vanuit huis.
  • Externe bezoeken door onze medewerkers en bezoek van externe partijen aan onze vestigingen hebben wij geannuleerd.
  • Er is geen overlap in ploegendiensten van onze medewerkers meer.
  • Zowel onze eigen chauffeurs als chauffeurs van leveranciers worden niet meer toegelaten in onze panden.
  • Wij lossen goederen van onze leveranciers altijd zelf, waarbij de chauffeur in zijn cabine dient te blijven.

Bedankt voor uw begrip en medewerking! Wij hopen op een snel herstel van de situatie en u daarna ook weer persoonlijk te kunnen ontmoeten.

Namens het team van Vink,

Henk Abma.

Gepubliceerd op: 16 Mar, 2020