Labels

Labels van Polypropeen, Polycarbonaat en PVC

Monster aanvragen

Kunststoffen en labels zijn een uitstekende combinatie als het gaat om hoogwaardige kwaliteit. Labels gemaakt van kunststof zijn vochtbestendig en duurzaam. Voorbeelden hiervan zijn de bekende polypropyleen labels en etiketten voor de planten- en bloemensector maar ook in tal van andere sectoren zijn kunststof labels uitstekend toepasbaar. Bekijk hier de diverse producten die Vink Kunststoffen kan leveren voor deze dynamische markt.


Polycarbonaat foliePolycarbonaat folie

Makrofol Polycarbonaat folie


Unieke kenmerken

 • Temperatuur bestendig
 • Uitstekend bedrukbaar
 • Kraswerend oppervlak

Over Makrofol Polycarbonaat voor labels

Kenmerkend voor Makrofol polycarbonaat folie zijn de temperatuurbestendigheid en uitstekende bedrukbaarheid. De temperatuurbestendigheid garandeert een krimparme verwerking. Dit, gecombineert met de goede drukinkt hechting maakt Makrofol uitermate geschikt voor de productie van bedieningspanelen, naamplaten en frontpanelen. Makrofol polycarbonaat folie is leverbaar in een glasheldere en een transparant gestructureerde variant waarbij de gestructureerde uitvoering een hoge mate van kraswering biedt. Voor de vervaardiging van de hoogwaardige (ID) cards, rijbewijzen en toegangspasjes zijn speciale Makrofol ID producten beschikbaar. Dit Makrofol ID programma bestaat onder meer uit lasergraveerbare en wit ingekleurde inlay uitvoeringen.


PP FoliePP Folie

Evacast PP folie


Unieke kenmerken

 • Taai en sterk
 • Speelgoed- en levensmiddelengeschikt (op aanvraag)
 • Uitstekend bedrukbaar (offset en zeefdruk)

Over PP folie voor labels

Evacast PP folie is taai, sterk en goed bedrukbaar. Dit in combinatie met een mooie uitstraling maakt dit materiaal bij uitstek geschikt voor de productie van allerlei soorten labels en etiketten. Door de goede mechanische eigenschappen kan het materiaal probleemloos worden geniet en gestanst. Een bekende toepassing van Evacast is het PP planten- en bloemenlabel. Hiervoor is de speciale 3915 kwaliteit ontwikkeld. Deze kwaliteit is meer opaak en dus geschikt voor 2-zijdige bedrukking. Voor deze markt heeft Vink ook uitvoeringen die geschikt zijn voor potcovers en sleufetiketten. Een ander toepassingsgebied van Evacast labels is de levensmiddelenindustrie. Ook zijn er kleurrijke Evacast uitvoeringen beschikbaar voor onder meer kledinglabels. Vink Kunststoffen levert Evacast in verschillende kleuren en oppervlaktestructuren uit voorraad. Op aanvraag zijn speciale kleuren en afmetingen leverbaar.


PVC folie labelsPVC folie labels

Vikunyl PVC folie


Unieke kenmerken

 • Geen vochtopname
 • Excellente zeefdruk, offset en digitale print kwaliteiten
 • Breed voorraadprogramma

Over Vikunyl PVC folie voor labels

De uitstekende bedrukbaarheid gecombineerd met een gemakkelijke verwerkbaarheid maakt Vikunyl PVC folie uitermate geschikt voor labels en etiketten. Daarnaast is dit materiaal sterk en nagenoeg ongevoelig voor vocht. Bovendien is Vikunyl levensmiddelen geschikt (op aanvraag). Kortom, deze eigenschappen zorgen ervoor dat u probleemloos labels en etiketten kunt produceren voor elke toepassing. Voorbeelden van Vikunyl voor labels en etiketten zijn: planten (steek) etiketten en industriële labels. Voor cards toepassingen heeft Vink, op aanvraag, speciale hoogwaardige kwaliteiten beschikbaar. Dit programma bestaat uit diverse core en overlay (lamineer) folies. Toepassingen zijn onder meer lidmaatschapspassen, klantenkaarten en toegangspassen.


Synthetisch papierSynthetisch papier

Synthetisch Papier PP / PE


Unieke kenmerken

 • Taai en sterk
 • Op rol en vellen leverbaar
 • Uitstekend bedrukbaar

Over Synthetisch Papier voor labels

Vink Synthetisch Papier is een veelzijdig product dat voor vele toepassingen inzetbaar. Het materiaal is sterk, scheurt niet en is prima bedrukbaar met de meest gangbare druktechnieken. Dit maakt Vink Synthetisch Papier uitermate geschikt voor de productie van kofferlabels, plantenetiketten, polsbandjes en sleufetiketten. Land- en menukaarten vervaardigd van dit materiaal zijn duurzaam en blijven lang mooi. Vink Synthetisch Papier is leverbaar op basis van PP, PE of Polyester. Wij kunnen u uiteraard adviseren welke uitvoering voor uw toepassing het meest geschikt is.