Coronascherm sportscholen

Kunststof oplossingen voor de anderhalve meter samenleving

In sectoren waar sprake is van individuele klantbehandeling, kun je het risico van besmetting verminderen door afscheidingspanelen te plaatsen tussen de klanten onderling. Voorbeelden hiervan zijn sportscholen, gymzalen, fitnessclubs en sportcentra. De afscheidingspanelen zijn uit te voeren in verschillende materiaalsoorten. Zo kan hoogwaardig karton, zoals Beelite, worden gekozen voor ondoorzichtige scheidingswanden en transparant Acrylaat (PMMA),   Polycarbonaat of Polyester (PET-G) voor doorzichtige panelen. Tevens is er een combinatie van transparante en niet transparante materialen mogelijk.

Een coronascherm wordt ook wel een kuchscherm, spatscherm of anti-virusscherm genoemd.

Voorzorgsmaatregelen Coronavirus

Zodra sportscholen weer open mogen van het RIVM is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Wegens de grote vraag naar coronaschermen kan het soms langer duren voordat u de materialen ontvangt.

coronabescherming sportscholen coronabescherming sportscholen

Wij delen graag onze kennis en bieden inspiratie. Mocht u een van de genoemde producten willen kopen dan brengen wij u graag in contact met een kunststof verwerkend bedrijf dat u rechtstreeks kan leveren.


coronascherm sportscholen coronascherm sportscholen

Vast niet-verrijdbaar coronascherm

Indien u uw coronaschermen niet wil verplaatsen dan is een vast scherm een goede optie. Hiermee kunt u locaties binnen uw bedrijf scheiden en creëert u een stabiele en overzichtelijke situatie.


Verrijdbaar coronascherm voor sportscholen

Een coronascherm op wielen kan ook uitkomst bieden. Zo bent u flexibel bij de situering van het scherm. Plaats het bij de wachtruimte, de receptie of tussen de sportapparaten.

verrijdbaar coronascherm sportscholen verrijdbaar coronascherm sportscholen

corona spatscherm sportscholen corona spatscherm sportscholen

Hangschermen tussen de apparaten

Een flexibele en eenvoudige optie is het ophangen van spatschermen tussen de hometrainers en crossfit apparaten.


Wij adviseren u graag over de juiste partner voor coronabescherming voor uw sportschool

Met onze meer dan 65-jarige ervaring in het leveren van kunststof halffabricaten voor de B2B markt hebben wij een grote kennis opgebouwd m.b.t. het op een juiste wijze toepassen van kunststoffen. Daarnaast kunnen wij ook putten uit een groot netwerk van partners die uit kunststof of hoogwaardig karton voor u de beste oplossing kunnen realiseren. Deze expertise zetten wij graag in om u te helpen bij het maken van de keuzes in uw 1,5 meter uitdagingen.

Heeft u behoefte aan een oplossing om uw sportschool geschikt te maken voor de anderhalve meter economie? Neem dan contact met specialisten Lianne en Michelle voor een vrijblijvend kunststofadvies en/of een doorverwijsadres bij u in de buurt. Wij hebben al honderden bedrijven kunststof plaatmateriaal mogen leveren ter preventie van het coronavirus. Deze ziet u nu terug in o.a. supermarkten, kapperszaken, horeca en sportscholen.