Coronascherm scholen

Kunststof oplossingen voor de anderhalve meter samenleving

De onduidelijkheid m.b.t. de verspreiding van het coronavirus bij scholieren maakt het lastig om te bepalen wat nu de juiste keuze is voor de inrichting van het klaslokaal. Afscherming tussen leerlingen onderling en tussen leerling en leraar helpt in ieder geval het besmettingsrisico te verminderen. Een kuchscherm van transparante kunststof kan hierbij een goede preventieve oplossing bieden. Ze zijn er in een groot aantal uitvoeringen en in verschillende materialen, zoals bijvoorbeeld Acrylaat, Polycarbonaat of Polyester (PET-G)

Wij helpen bedrijven graag met onze kennis om de juiste en veilige toepassing te realiseren. Met de grootste voorraad in Nederland kunnen we ook heel snel leveren!

coronabescherming scholen coronabescherming scholen

 Wij delen graag onze kennis en bieden inspiratie. Mocht u een van de genoemde producten willen kopen dan brengen wij u graag in contact met een kunststof verwerkend bedrijf dat u rechtstreeks kan leveren.


corona tafelscherm scholen corona tafelscherm scholen

Gebogen transparant tafelscherm

Het gebogen transparante tafelscherm beschermt ook vanaf de zijkanten. Dit tafelscherm is speciaal op maat te maken, zodat het perfect op de schooltafel past. Met dit scherm is het voor zowel leerling als leerkracht veiliger om naar school te gaan. Ook in het speciaal onderwijs kan dit een oplossing zijn. Hier is nog vaker 1 op 1 begeleiding oftewel verlengde instructie.


Standaard transparant tafelscherm op steun

Naast het gebogen tafelscherm is er ook een variant voorhanden zonder zijkanten en steunend op twee houders. Deze zijn in standaardmaten leverbaar maar daarnaast ook op maat te produceren. Met een dergelijk scherm is het voor zowel leerling als leerkracht veiliger om naar school te gaan. Ook in het speciaal onderwijs kan dit een oplossing zijn. Hier is nog vaker 1 op 1 begeleiding oftewel verlengde instructie.

corona tafelscherm scholen corona tafelscherm scholen

verrijdbaar coronascherm scholen verrijdbaar coronascherm scholen

Verrijdbaar coronascherm

Een coronascherm op wielen kan ook een uitkomst bieden. Zo is de onderwijzer in staat om op iedere plek in de klas of het gymlokaal een afschermsituatie te realiseren. Voor zowel leerling als leerkracht is dit veiliger.


Wij adviseren u graag over de juistepartner voor coronabescherming voor scholen

Met onze meer dan 65-jarige ervaring in het leveren van kunststof halffabricaten voor de B2B markt hebben wij een grote kennis opgebouwd m.b.t. het op een juiste wijze toepassen van kunststoffen. Daarnaast kunnen wij ook putten uit een groot netwerk van partners die uit kunststof of hoogwaardig karton voor u de beste oplossing kunnen realiseren. Deze expertise zetten wij graag in om u te helpen bij het maken van de keuzes in uw 1,5 meter uitdagingen.

Heeft u behoefte aan een oplossing om uw school geschikt te maken voor de anderhalve meter economie? Neem dan contact met specialisten Lianne en Michelle voor een vrijblijvend kunststofadvies en/of een doorverwijsadres bij u in de buurt. Wij hebben al honderden bedrijven kunststof plaatmateriaal mogen leveren ter preventie van het coronavirus. Deze ziet u nu terug in o.a. supermarkten, kapperszaken, horeca en sportscholen.