Coronascherm kantoor

Kunststof oplossingen voor de anderhalve meter samenleving

Bureau-opstellingen zijn veelal per bedrijf verschillend georganiseerd. Voor een juiste bescherming kan een scherm op maat dan de juiste oplossing zijn. Echter, in gevallen waar dat niet nodig is, kan er gebruik gemaakt worden van standaard kunststof schermen. Deze worden meestal gemaakt van Acrylaat (PMMA),  Polycarbonaat of Polyester (PET-G) Afhankelijk van de persoonlijke voorkeur kan er gekozen worden voor een transparant, minder transparant of niet doorzichtig scherm.

Een coronascherm wordt ook wel een kuchscherm, spatscherm of anti-virusscherm genoemd.

Voorzorgsmaatregelen coronavirus

Vanuit het RIVM is het advies nog steeds om thuis te werken in plaats van op kantoor. Mocht het voor uw bedrijf niet mogelijk zijn om thuis te werken dan kunt u met een  coronascherm de veiligheid op kantoor vergroten. 

Door tijdig te bestellen, voorkomt u dat de aflevering, wegens de grote vraag naar coronaschermen, zal vertragen.

coronascherm voor bureaucoronascherm voor bureau

Wij delen graag onze kennis en bieden inspiratie. Mocht u een van de genoemde producten willen kopen dan brengen wij u graag in contact met een kunststof verwerkend bedrijf dat u rechtstreeks kan leveren.


coronascherm voor bureaucoronascherm voor bureau

Bureau-toepassing met een semi-transparant scherm

Een semi-transparant coronascherm kan erg bevorderlijk zijn voor uw concentratie. De schermen zijn niet doorzichtig waardoor medewerkers niet snel afgeleid worden vanachter hun bureau.

Standaard transparant bureauscherm

Een transparant bureauscherm kan juist weer heel functioneel zijn voor snel overleg met de collega tegenover je. Hierdoor hoef je niet op te staan of naar je collega toe te lopen. Een transparant scherm is goed te reinigen met water en schoonmaakmiddel.


Vast, niet-verrijdbaar coronascherm

Indien u op een vaste plek een scherm wilt plaatsen dan kunt u kiezen voor een niet-verrijdbaar scherm. Hierdoor is het voor kantoorpersoneel duidelijk waar men wel of niet mag komen. Ook is dit een stabiele oplossing.

staand coronascherm voor kantoorstaand coronascherm voor kantoor

verrijdbaar coronascherm voor kantoorverrijdbaar coronascherm voor kantoor

Verrijdbaar coronascherm voor kantoren

Een coronascherm op wielen kan ook een uitkomst bieden. Zo bent u flexibel bij de situering van het scherm. Plaats het bij de wachtruimte, de receptie of tussen de bureaus.


Wij adviseren u graag over de juiste partner voor coronabescherming in uw kantoor

Met onze meer dan 65-jarige ervaring in het leveren van kunststof halffabricaten voor de B2B markt hebben wij een grote kennis opgebouwd m.b.t. het op een juiste wijze toepassen van kunststoffen. Daarnaast kunnen wij ook putten uit een groot netwerk van partners die uit kunststof of hoogwaardig karton voor u de beste oplossing kunnen realiseren. Deze expertise zetten wij graag in om u te helpen bij het maken van de keuzes in uw 1,5 meter uitdagingen.

Heeft u behoefte aan een oplossing om uw kantoor geschikt te maken voor de anderhalve meter economie? Neem dan contact met specialisten Lianne en Michelle voor een vrijblijvend kunststofadvies en/of een doorverwijsadres voor coronaschermen bij u in de buurt. Wij hebben al aan honderden bedrijven kunststof plaatmateriaal mogen leveren ter preventie van het coronavirus. Deze ziet u nu terug in o.a. supermarkten, kapperszaken en kantoren.