Coronabescherming kapper

Kunststof oplossingen voor de anderhalve meter samenleving

Monster aanvragen

In een aantal sectoren is er sprake van individuele klantbehandeling. Denk aan kapperszaken, kapsalons en praktijkruimten van haarspecialisten en -stylisten. Om de kans op besmetting met bacteriën en virussen te verminderen kunt u afscheidingspanelen / coronaschermen plaatsen tussen de klanten onderling. De coronaschermen zijn in verschillende materiaalsoorten leverbaar. Zo kan er hoogwaardig karton zoals Beelite, gebruikt worden voor ondoorzichtige scheidingswanden en transparant Acrylaat,   Polycarbonaat of Polyester (PET-G) voor doorzichtige panelen. Tevens is er een combinatie van transparante en niet transparante materialen mogelijk, eventueel met bedrukking.

Een coronascherm wordt ook wel een kuchscherm, spatscherm of anti-virusscherm genoemd.

Voorzorgsmaatregelen coronavirus

Zodra kapperszaken weer open mogen zijn, is het is raadzaam om uw kapperszaak zo goed als mogelijk coronaproof te maken. Één van de mogelijkheden hiervoor is het plaatsen van coronaschermen tussen uw klanten.

coronascherm karton kapperszaakcoronascherm karton kapperszaak

Toepassing van hoogwaardig karton als coronabescherming in een kapperszaak

Zoals u ziet, zijn voor deze kapperszaak de coronaschermen uit hoogwaardig karton vervaardigd. Ook kunt u denken aan transparante kunststof coronaschermen tussen de verschillende kappersstoelen. Zo kunt u de veiligheid voor uw klanten vergroten. Dit kan ook nog met een gelaatsscherm of een verrijdbaar scherm.

Wij delen graag onze kennis en bieden inspiratie. Mocht u een van de genoemde producten willen kopen dan brengen wij u graag in contact met een kunststof verwerkend bedrijf dat u rechtstreeks kan leveren.


verrijdbaar coronascherm kapperszaakverrijdbaar coronascherm kapperszaak

Verrijdbaar coronascherm voor kappers

Een coronascherm op wielen kan ook een uitkomst bieden. Zo bent u flexibel bij de situering van het scherm. Plaats het bij de wachtruimte of juist bij de kappers tijdens het knippen.

Spatscherm in een glasvezelversterkt profiel

Met een glasvezelversterkt (GVK) profiel als voetstuk krijgt u een mooi verrijdbaar (of staand) coronascherm in een ijzersterke constructie.


Gelaatsscherm voor kappers

U kunt uw personeel en uw klanten nog beter beschermen door het dragen van een gelaatsscherm. Dit is een transparant kapje of gezichtsscherm waarmee u nog hygiënischer kunt werken. Kappers zitten namelijk ontzettend dicht bij de klanten. De gelaatsschermen zijn gemakkelijk te reinigen en zitten comfortabel. 

gelaatscherm kappersgelaatscherm kappers

Wij adviseren u graag over de juiste partner voor coronabescherming voor in uw kapperszaak

Met onze meer dan 65-jarige ervaring in het leveren van kunststof halffabricaten voor de B2B markt hebben wij een grote kennis opgebouwd m.b.t. het op een juiste wijze toepassen van kunststoffen. Daarnaast kunnen wij ook putten uit een groot netwerk van partners die uit kunststof of hoogwaardig karton voor u de beste oplossing kunnen realiseren. Deze expertise zetten wij graag in om u te helpen bij het maken van de keuzes in uw 1,5 meter uitdagingen.

Heeft u behoefte aan een oplossing om uw kapperszaak geschikt te maken voor de anderhalve meter economie? Neem dan contact met specialisten Lianne en Michelle voor een vrijblijvend kunststofadvies en/of een doorverwijsadres bij u in de buurt. Wij hebben al honderden bedrijven kunststof plaatmateriaal mogen leveren ter preventie van het coronavirus. Deze ziet u nu terug in o.a. supermarkten, kapperszaken.


kunststof oplossingen voor de 1,5 meter samenlevingkunststof oplossingen voor de 1,5 meter samenleving